Νέα συνεργασία της Nintendo για ένα παιχνίδι στα κινητά

27 Απρ
Νέα συνεργασία της Nintendo για ένα παιχνίδι στα κινητά

Στο χώρο των παιχνιδιών για έξυπνες συσκευές, η Nintendo μέχρι τώρα περιορίζονταν στη συνεργασία της με τη DeNA.

Έχουμε όμως εξελίξεις, με την ανακοίνωση νέας συνεργασίας με τη Cygames!

 

Τι να περιμένουμε από τη συνεργασία μεταξύ Nintendo και Cygames;

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Nintendo, μέσα στο καλοκαίρι του 2018 θα δούμε τον καρπό της συνεργασίας αυτής. Ο λόγος για το Dragalia Lost, ένα ολοκαίνουριο action RPG, το οποίο θα αναπτύξει η Cygames για τις έξυπνες συσκευές. Η Nintendo βοηθά στην ανάπτυξη και θα διαχειρίζεται το παιχνίδι σε συνεργασία με τη Cygames.

Όπως λέει η ανακοίνωση, μ’ αυτό τον τρόπο θα έρθει στο φως ένα κοινό όραμα για μια νέα gaming εμπειρία που έχει παγκόσμια απήχηση.

Η εφαρμογή θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο, αρχής γενομένης από Ιαπωνία, Ταϊβάν, Χονγκ Κονγκ και Μακάου. Με την υποστήριξη της ίδια της Nintendo, η εφαρμογή θα έρθει σε δεύτερο χρόνο στις Η.Π.Α. και την Ευρώπη. Μάλιστα, η Nintendo ανακοίνωσε πως, ως μέρος της νέα αυτής συμφωνίας, εξαγόρασε περίπου το 5% του συνόλου των μετοχών της Cygames.

Τώρα, αν αναρωτιέστε τι μπορούμε να περιμένουμε από το Dragalia Lost, ρίξτε μια ματιά στο βίντεο που δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ώρες:

 

 

Πηγή

Νέα συνεργασία της Nintendo για ένα παιχνίδι στα κινητά

| iOS/Android, Nintendo, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων