Δεν αναμένεται port του FAST Racing Neo στο NX

29 Σεπ
Δεν αναμένεται port του FAST Racing Neo στο NX

Συνήθως όταν νέες κονσόλες έρχονται στην αγορά, οι δημιουργοί και εκδότες φέρνουν παλαιότερα έργα τους σε αυτήν. Ωστόσο, το FAST Racing Neo δε φαίνεται πως θα ακολουθήσει την ίδια πολιτική για το ΝΧ. Μπορείτε να αγοράσετε το εν λόγω παιχνίδι μέσω του eShop του Wii U και όπως όλα δείχνουν, ο τίτλος θα μείνει εκεί.

Η Δήλωση του Shin’en

Το Shin’en ρωτήθηκε για την πιθανότητα να γίνει κάποιο Port του FAST Racing Neo για το ΝΧ σε μια συνέντευξη με το Nintendoomed. Επί του θέματος, το στούντιο δήλωσε:

Για το Wii U πιστεύουμε πως το FAST + DLC είναι απλά ιδανικό και σίγουρα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που μπορείτε να πάρετε εκεί. Αν θα κάναμε ακόμα ένα FAST game σε νέα πλατφόρμα, δε θα φτιάχναμε απλώς ένα port. Θα προσπαθούσαμε να δούμε την πλατφόρμα εκείνη για να βρούμε τι θα μπορούσε να συμβεί ένα βήμα παραπέρα από το ήδη υπάρχον παιχνίδι.

Η παραπάνω δήλωση φαίνεται πως κάνει τα πράγματα αρκετά ξεκάθαρα! Θα δούμε έργα του Shin’en στο NX μια μέρα.  Όταν συμβεί αυτό, λογικά δε θα πρόκειται για κάποιο port του FAST Racing Neo. Ωστόσο, όταν η σειρά FAST επιστρέψει, θα είναι κάτι νέο και φρέσκο. Τέλος, δεν αποκλείεται η αξιοποίηση των ιδιαιτέρων χαρακτηριστικών της νέας κονσόλας, ώστε να φτάσει ο τίτλος “ένα βήμα παραπέρα”.

Πηγή

Δεν αναμένεται port του FAST Racing Neo στο NX

| eShop, indies, Nintendo NX, Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων