Νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch!

26 Μαρ
Νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch!

Σήμερα, όπως σχεδόν κάθε μέρα, έχουμε μερικές νέες ανακοινώσεις για το Switch, αλλά και μια καθυστέρηση!

Πάμε να δούμε τι καινούριο υπάρχει:

 

Οι Bad Dudes τελικά στις 29 Μαρτίου για το Switch

 

Ξεκινάμε με την καθυστέρηση. Μετά το Manticore – Galaxy on Fire, έχουμε και το Bad Dudes να αργεί. Το arcade game ήταν προγραμματισμένο για κυκλοφορία την περασμένη Πέμπτη, ωστόσο δεν εμφανίστηκε ποτέ στο eShop.

Φαίνεται λοιπόν πως είχαμε άλλο ένα φαινόμενο καθυστέρηση, ωστόσο αυτή τη φορά θα είναι μικρή. Το eShop έχει μια ενημερωμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για το παιχνίδι και αυτή είναι 29 Μαρτίου.

 

 

Αποκαλύφθηκε το Shantae: Half-Genie Hero – Ultimate Edition

 

Καλά είδατε! Το Shantae: Half-Genie Hero – Ultimate Edition έρχεται στις 27 Απριλίου, σύμφωνα με ανακοίνωση των PQube και WayForward σήμερα! Όλες οι προ-παραγγελίες, αλλά και τα αντίτυπα που θα πωληθούν ανήμερα της κυκλοφορίας θα είναι με την Day One Edition. Όπως βλέπετε παραπάνω, θα περιέχει το Risky Beats, ένα soundtrack CD με 30 τραγούδια και ένα 100-σέλιδο artbook γεμάτο με σκίτσα της Shantae και της παρέας της. Φυσικά, θα συμπεριλαμβάνεται και το παιχνίδι με όλα τα DLC σε ένα cartridge!

 

 

Έκδοση λιανικής για το Urban Trial Playground

 

Τουλάχιστον στας Ευρώπας, το Urban Trial Playground πρόκειται να αποκτήσει μια έκδοση λιανικής. Αυτό αποκαλύφθηκε από την εμφάνιση του παιχνιδιού στο Amazon France.

Το παιχνίδι λοιπόν κυκλοφορεί με το κουτί του στις 26 Απριλίου και μπορείτε ήδη να δείτε το εξώφυλλο.

 

 

Στις 10 Μαΐου κυκλοφορεί το Super Chariot

Γνωρίζαμε ήδη πως το Super Chariot θα κυκλοφορούσε μέσα στο Μάιο, ωστόσο τώρα έχουμε μια οριστική ημερομηνία κυκλοφορίας για το παιχνίδι από το eShop. Το παιχνίδι λοιπόν, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Μαΐου σε Β. Αμερική και Ευρώπη.

Μπορείτε επίσης να κάνετε ήδη προ-αγορά και προ-φόρτωση για το παιχνίδι και θα χρείαστείτε 469ΜΒ ελεύθερου χώρου.

Το Super Chariot θα αποκτήσει επίσης έκδοση λιανικής σε Ευρώπη και Αυστραλία.

Νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch!

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων