Νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch! (02/05/2018)

02 Μαΐ
Νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch! (02/05/2018)

Τι θα λέγατε για ένα παράδεισο από catgirls; Κλασικά και αγαπημένα shoot ’em ups; Φονικά κοτόπουλα;

Όλα έρχονται στο Switch και μπορείτε να τα δείτε παρακάτω!

 

To Nekopara έρχεται τον Ιούνιο στο Switch!

Τι είναι το Nekopara; Προέρχεται από τις λέξεις neko paradise, που σημαίνουν cat paradise, δηλαδή ο παράδεισος της γάτας!

Ο Kashou Minaduki, γόνος μιας μακράς γενιάς από Ιάπωνες ζαχαροπλάστες άνοιξε το δικό του ζαχαροπλαστείο: Το La Soleil.

Μόλις όμως ξεκίνησε τη μετακόμιση, μέσα στα πράγματά του βρήκε κάτι παράξενο. Δύο catgirls που μεγάλωνε η οικογένειά του: Τις Chocola και Vanilla. Προσπάθησε να τις στείλει σπίτι, ωστόσο τον παρακάλεσαν μέχρι που υπέκυψε και τώρα τον βοηθάνε στο La Soleil.

Με δύο catgirls που αγαπούν πολύ τον αφέντη τους και βάζουν τα δυνατά τους να τον ευχαριστήσουν, ξεκινά η ιστορία μας!

Το παιχνίδι κυκλοφορεί παγκοσμίως στις 21 Ιουνίου. Εμείς δε μπορούμε να πούμε πολλά περισσότερα, πέρα από το ότι καλύτερα να ρίξετε μια ματιά στο βίντεο για να πάρετε μια γεύση από βανίλια και σοκολάτα:

 

 

Πηγή 1, Πηγή 2

 

 

Και το Gunbird 2 έρχεται στο Switch!

Αν θυμάστε (ή αν μας διαβάζετε τακτικά), ίσως θυμάστε πως το πρώτο Gunbird κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο για την αγαπημένη σας κονσόλα. Τώρα η Zerodiv μας είπε πως και το sequel θα έρθει κι αυτό στο Switch και αναμένεται να κυκλοφορήσει στο eShop μέσα στο Μάιο.

Aπό την άλλη, ακόμη αναμένεται και η επιβεβαίωση για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Taisen Hot Gimmick, η οποία επίσης προβλέπεται για μέσα στο μήνα.

Πόσο hot είναι όμως; Μπορείτε να κρίνετε από το boxart της PC έκδοσης:

 

 

Πηγή

 

 

Τον Ιούλιο έρχεται το Chicken Assassin: Reloaded

Χθες είδαμε το πιο metal trailer για indie game. Περιέργως το παιχνίδι έχει να κάνει με το πιο ζόρικο κοτόπουλο του κόσμου. Ο Mean Mcallister είναι ένας συνδυασμός του Chickel Little, του Rambo και του Duke Nukem.

Ο πανίσχυρος μεγιστάνας των νίντζα, Spritzel, απήγαγε την καλή του Mean. Όπως ο Duke, έτσι κι ο Mean θα βγει να σώσει την αγαπημένη του, κάνοντας κομμάτια όποιον βρεθεί στο δρόμο του. Για να το κάνει αυτό θα χρησιμοποιήσει ό,τι μπορείτε να φανταστείτε.

Το παιχνίδι κυκλοφορεί στις 17 Ιουλίου και μπορείτε να δείτε το trailer παρακάτω:

 

 

Και το Lumines Remastered στο Switch!

Και μάλιστα η Enhance Games ανακοίνωσε και την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Το παιχνίδι τελικά έρχεται στις 26 Ιουνίου.

 

 

Καλοκαίρι το Touhou Sky Arena για το Switch

Το Touhou Sky Arena ανακοινώθηκε από πέρσι για το Switch, αλλά τώρα έχει επιτέλους ένα παράθυρο κυκλοφορίας. Το παιχνίδι λοιπόν αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι.

Μαζί με την παραπάνω ανακοίνωση, έχουμε και την πρώτη DLC χαρακτήρα. Αυτή είναι η Toyosatomimi no Miko, ενώ από το Φθινόπωρο κι έπειτα θα έχουμε κι άλλους DLC χαρακτήρες.

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε πόσες διαφορετικές πολεμικές κραυγές μπορούν να κάνουν οι γιαπωνέζες, εν αναμονή του παιχνιδιού για το Swtitch (όπως λέει το βίντεο).

Νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch! (02/05/2018)

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων