Νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch (04/05/2018)

04 Μαΐ
Νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch (04/05/2018)

Η εβδομάδα μπορεί να τελειώνει, όμως οι ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch δε σταματούν ποτέ!

Τι νέο μας περιμένει στην κονσόλα της Nintendo;

 

Επιβεβαιώθηκε το Etherborn για το Switch

To Etherborn είναι ένα ακόμη puzzle-platformer, με πολύ ενδιαφέρουσα ατμόσφαιρα. Εσείς αναλαμβάνετε το ρόλο ενός κορμιού που ψάχνει να βρει νόημα στα μυστήρια και υπνωτικά περιβάλλοντα του παιχνιδιού. Κάθε πίστα είναι ενός είδους ζωντανός Κύβος του Ρούμπικ κι εσείς θα πρέπει να εξερευνήσετε και να παίξετε με τη βαρύτητα για να προχωρήσετε.

Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Switch εντός του 2018.

 

 

Brave Neptunia και στο Switch

 

Σύμφωνα με τον κορεάτικο ιστότοπο Ruliweb, το Brave Neptunia έρχεται στο Switch. Η κυκλοφορία του μάλιστα αναμένεται στις 27 Σεπτεμβρίου σε Ιαπωνία και Ν. Κορέα.

Το Brave Neptunia θα είναι ένα 2D side-scrolling RPG. Περιέργως, την ανάπτυξη θα αναλάβουν τα Artisan Studios από το Κεμπέκ του Καναδά. Όπως υποψιάζεστε, είναι η πρώτη φορά που ένα studio εκτός Ιαπωνίας καταπιάνεται με τη σειρά.

Το παρακάτω βίντεο μας δείχνει τα στελέχη των Artisan Studios. Μη σας τρομάζουν τα ιαπωνικά στο βίντεο, καθώς οι ομιλούντες είναι Καναδοί. Αυτό σημαίνει πως το βίντεο είναι στα Αγγλικά και τα Γαλλικά:

 

 

Στα μέσα Μαΐου το Framed Collection για το Switch

Ανάμεσα στις άλλες ανακοινώσεις, είχαμε και αυτήν του Framed Collection! Η συλλογή από 2 noir puzzle games έρχεται στις 17 Μαΐου.

Εσείς θα πρέπει να αναδιατάξετε τα πάνελ ενός κόμικ, όσο η ιστορία εκτυλλίσεται μέσα σε ένα νουάρ κόσμο.

Το Framed μάλιστα ήταν από το αγαπημένο παιχνίδι του γνωστού Hideo Kojima για το 2014.

Δείτε το στο επίσημο trailer παρακάτω:

 

 

Νέα ημερομηνία κυκλοφορίας για το Death Road to Canada

 

Το Death Road to Canada υποτίθεται πως θα κυκλοφορούσε στις 25 Απριλίου. Η ημέρα εκείνη ήρθε κι έφυγε, κι όμως το παιχνίδι άφαντο. Ο λόγος ήταν το μακελειό που είχε συμβεί εκείνες τις ημέρες στο Τορόντο του Καναδά.

Τώρα, η Ukiyo Publishing επιβεβαίωσε πως το Death Road to Canada τελικά θα κυκλοφορήσεις τις 8 Μαΐου.

Νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch (04/05/2018)

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων