Νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch (10/04/2018)

10 Απρ
Νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch (10/04/2018)

Όπως συνήθως, έτσι και σήμερα, έχουμε άλλη μια σειρά από ανακοινώσεις παιχνιδιών για την αγαπημένη σας κονσόλα!

Πάμε να δούμε τι νέο αναμένεται:

 

Το Yo-Kai Watch 4 έρχεται αποκλειστικά στο Switch!

Καλά διαβάσατε! Μέσα από τις σελίδες του τελευταίου τεύχους του Famitsu, έγινε η ανακοίνωση πως το Yo-kai Watch 4 θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Switch.

Δυστυχώς, δεν έχουμε πολλές περισσότερες πληροφορίες για την ώρα, πέρα από το οτι το παιχνίδι θα εμφανιστεί μέσα στο 2018 στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Επίσης, θα περιέχει χαρακτήρες από τη σειρά anime Yo-kai Watch Shadowside.

Πηγή 1, Πηγή 2

 

 

Τέλη Απριλίου αναμένεται το Death Road to Canada

Οι Ukiyo Publishing, Rocketcat Games και Madgarden ανακοίνωσαν την οριστική ημερομηνία κυκλοφορίας του Death Road to Canada:

25 Απριλίου. Το παιχνίδι θα στοιχίζει €14,99, ενώ μπορείτε να το αποκτήσετε με έκπτωση 20% αν το αγοράσετε μέσα στις δύο πρώτες εβδομάδες κυκλοφορίας του.

Στο παιχνίδι προσπαθείτε να φτάσετε στον Καναδά, που υποτίθεται οτι δεν έχει επηρεαστεί από τη Zombie Apocalypse. Θα το επιχειρήσετε μόνος ή με ένα φίλο σας στο local co-op mode. Θα επισκεφθείτε ένα σωρό μέρη και θα πάρετε μαζί σας αλλόκοτους συντρόφους. Αντίθετα με τα συνηθισμένα randomly generated roguelikes, το Death Road To Canada υπόσχεται έμφαση στην αφήγηση, με διαδραστικά δρώμενα που θα χτίσουν ή θα χαλάσουν φιλίες.

Σκοπός της αφήγησης είναι να προσθέσει μια δραματική χροιά στο λουτρό αίματος και το χάος της μάχης.

 

 

 

Το Kenshō έρχεται στο Switch!

Αυτό ανακοίνωσαν οι FIFTYTWO και Jetdogs Oy. Το παιχνίδι αναμένεται να εμφανιστεί στο Switch μέσα στην Άνοιξη.

Το όνομα του παιχνιδιού προέρχεται από δύο όρους της φιλοσοφίας του Zen: “Ken,” που σημαίνει «όραση» και “shō,” που σημαίνει «φύση».

Η φύση, ανεκτίμητη, πανέμορφη και εύθραυστη, βρίσκεται στο επίκεντρο του παιχνιδιού, το οποίο λαμβάνει χώρα μέσα σε ένα σουρεαλιστικό δωμάτιο. Οι πόρτες του δωματίου οδηγούν σε διαφορετικούς κόσμους και καταπληκτικά περιβάλλοντα, όπως ζούκγλες και θυελλώδεις θάλασσες.

 

 

 

Νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch (10/04/2018)

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων