Νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch (12/04/2018)

12 Απρ
Νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch (12/04/2018)

Σήμερα είναι άλλη μια από αυτές τις ημέρες, με τις ανακοινώσεις νέων παιχνιδιών για το Switch να είναι ουκ ολίγες!

Πάμε να δούμε τι νέο φαίνεται στον ορίζοντα:

 

Οριστική ημερομηνία κυκλοφορίας για το Manticore – Galaxy on Fire

 

Το Manticore – Galaxy on Fire επρόκειτο αρχικά να κυκλοφορήσει στο eShop του Switch στις 22 Μαρτίου. Μια ημέρα όμως πριν την κυκλοφορία του, το παιχνίδι καθυστέρησε. Οι παίκτες που το περίμεναν με αγωνία δεν είχαν ιδέα πότε θα το ξαναδούν.

Το ευρωπαϊκό eShop όμως, έλυσε την απορία! Το Manticore – Galaxy on Fire επανεμφανίστηκε στο ψηφιακό κατάστημα της κονσόλα και η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι η 19η Απριλίου!

Επίσης, η έκδοσή του αναγράφεται πλέον ως 1.0.2, οπότε μπορούμε να υποθέσουμε πως οι λόγοι για την καθυστέρηση έχουν επιλυθεί.

 

 

Το Real Bout Fatal Fury Special έρχεται την άλλη εβδομάδα!

Δεν είναι όμως μόνο το Manticore που θα πρέπει να περιμένετε για την αγαπημένη σας κονσόλα στις 19 Απριλίου.

Το Real Bout: Fatal Fury Special, το κλασικό fighting game της SNK για το NeoGeo που πρωτοκυκλοφόρησε το 1997 θα είναι διαθέσιμο την ίδια μέρα! Η τιμή του θα είναι €6.99

 

 

 

Το Sinner: Sacrifice For Redemption έρχεται στο Switch!

Καλά νέα για τους κατόχους Switch! Το Sinner: Sacrifice For Redemption, καθυστέρησε για το τρίτο τρίμηνο του 2018. «Μισό λεπτό», θα σκεφτήκατε, «καλά νέα είναι αυτά;» Ναι, γιατί η Switch version θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με τις άλλες εκδόσεις.

Το παιχνίδι τελεί υπό ανάπτυξη από τη Dark Star Game Studios. Η ομάδα αποτελείται από βετεράνους της βιομηχανίας των video games όπως: Ένα πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή της Ubisoft art director, ένα κεντρικό προγραμματιστή της Konami κι ένα τεχνικό καλλιτέχνη της Blizzard. Τι γίνεται όμως στο παιχνίδι;

Για να επανορθώσει για τα απαίσια εγκλήματά του, ο Adam, ένας στρατιώτης με σκοτεινό παρελθόν, ξεκινά ένα ταξίδι εξιλέωσης. Οι στυγερές του πράξεις και το παρελθόν του με τις τερατώδεις μορφές των επτά θανάσιμων αμαρτιών θα ξεδιπλωθούν όσο πλησιάζει στη λύτρωση.

Πριν από κάθε μάχη, θα πρέπει να θυσιάσετε μόνιμα ένα κομμάτι του Adam: Μειωμένη ζωή, δύναμη ή εξοπλισμός για το υπόλοιπο ταξίδι. Κάθε μάχη θα γίνεται ολοένα και δυσκολότερη όσο μαζεύονται οι ελλείψεις, ωστόσο θα μπορείτε να αποκτήσετε νέο οπλισμό μετά από κάθε άθλο σας.

 

Γυρίστε σελίδα για ακόμη περισσότερα!

Pages: 1 2

Νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch (12/04/2018)

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων