Νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch (16/05/2018)

16 Μαΐ
Νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch (16/05/2018)

Πολλές οι ανακοινώσεις για το Switch σήμερα και ανάμεσά τους η Katrielle του Professor Layton, Mechas, Neo-Geo και παραδοσιακά tabletop RPGs!

Πάμε να τα δούμε:

 

Tο Warlock of Firetop Mountain έρχεται στο Switch

H σειρά Fighting Fantasy είναι μια ιστορική σειρά επιτραπέζιων RPG από τους Steve Jackson και Ian Livingstone. H Τin Man Games έχει αρχίσει να τα μεταφέρει στο ψηφιακό σύμπαν, αρχής γενομένης από το The Warlock of Firetop Mountain. Οι παλιότεροι ανάμεσά σας ίσως  θυμάστε το sequel που είδαμε και στη χώρα μας με την ονομασία «Ο Θρύλος του Ζαγκόρ»:

Πιστό λοιπόν στην παράδοση, το επερχόμενο παιχνίδι θα είναι ένα solo RPG που συνδυάζει turn-based μάχη με ένα ταξίδι που αλλάζει ανάλογα με τον ήρωα που θα επιλέξετε για να εξερευνήσετε το Firetop Mountain!

Για την ώρα δεν έχουμε ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά μπορείτε να του ρίξετε τμια ματιά στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

Ανακοινώθηκε το Layton’s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy DX

 

Σύμφωνα με το τελευταίο τεύχος του Famitsu, to Layton’s Mystery Journey έρχεται στο Switch με τον τίτλο Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy DX.

Το παιχνίδι αρχικά το είχαμε δει σε 3DS και κινητά, με touchscreen controls. Στο Switch, από την άλλη, θα υπάρχει η δυνατότητα να παίξετε με κανονικό χειριστήριο. Στην Ιαπωνία τουλάχιστον, η Takara Tomy θα ετοιμάσει και μια φιγούρα του Nazotoki που θα είναι συμβατή με  NFC.

Το παιχνίδι αναμένεται στις 9 Αυγούστου στην Ιαπωνία. Όσο για τα μέρη μας, ουδέν νεώτερον μέχρι στιγμής.

Πηγή

 

 

Το Baseball Stars Professional θα είναι το επόμενο παιχνίδι του Neo-Geo για το Switch

Η Hamster ανακοίνωσε σήμερα πως το Baseball Stars Professional έρχεται στο Switch και μάλιστα αύριο!

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε από την SNK το 1990, όντας από τα launch games του Neo-Geo.

Θα στοιχίζει €6,99 και μπορείτε να δείτε λίγο gameplay στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

Την άλλη εβδομάδα έρχεται το Mecha Storm

H ENP Games, από τις μεγαλύτερες εταιρείες που ασχολούνται με mobile και browser games στη Ν. Κορέα, ανακοίνωσε το πρώτο της παιχνίδι για κονσόλα!

Το Mecha Storm είναι ένα RPG τρίτου προσώπου, στο οποίο αρματώνεστε με ένα mech για να πολεμήσετε τους εχθρούς σας και να σώσετε το γαλαξία! Το παιχνίδι έρχεται στις 25 Μαΐου (στην Αμερική).

 

 

 

 

Νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch (16/05/2018)

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων