Νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch

27 Απρ
Νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch

Με την εβδομάδα να φτάνει στο τέλος της, έχουμε νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch!

Για να δούμε τι θα δούμε:

 

Το Elemental Knights Online κάνει το άλμα από τα κινητά στο Switch

Πριν λίγη ώρα, η Winlight ανακοίνωσε πως θα φέρει το MMORPG της με τίτλο Elemental Knights Online στο Nintendo Switch.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για κυκλοφορία μόνο μέσω eShop το καλοκαίρι (στην Ιαπωνία). Δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα για τα μέρη μας ακόμη, ωστόσο δεδομένου πως το παιχνίδι υπάρχει ήδη στα αγγλικά, δεν το θεωρούμε απίθανο.

Πηγή 1, Πηγή 2

 

 

Oι νέοι τίτλοι του Neo-Geo που θα δούμε στο Switch

Κατά τη διάρκεια μια ζωντανής μετάδοσης στο Niconico, η Hamster αποκάλυψε τις τελευταίο κύμα από τίτλους του Neo-Geo που θα δούμε στο Switch!

Τα επόμενα παιχνίδια του Neo-Geo λοιπόν θα είναι τα εξής:

  • Super Sidekicks 2: The World Championship
  • Baseball Stars Professional
  • Top Players Golf
  • Ninja Combat
  • Riding Hero

Δεν έχουμε λεπτομέρειες για ημερομηνίες κυκλοφορίας, ωστόσο παραδοσιακά βλέπουμε ένα τίτλο κάθε εβδομάδα.

Λογικά λοιπόν θα τους δούμε σε διάστημα ενός με δύο μηνών στο eShop.

Πηγή

 

 

Τον Ιούλιο έρχεται το Adventure Time: Pirates of the Enchiridion

Το Adventure Time: Pirates of the Enchiridion απέκτησε οριστική ημερομηνία κυκλοφορίας!

Το παιχνίδι αναμένεται στις 20 Ιουλίου στην Ευρώπη και υπόσχεται πολλά.

Θα αναλάβετε τον έλεγχο των πρωταγωνιστών της σειράς: Finn, Jake, BMO και Marceline για να εξερευνήσετε τα βασίλεια και να συναντήσετε αγαπημένους χαρακτήρες από τη σειρά του Cartoon Network.

Θα ξεκινήσετε στην πλημμυρισμένη Γη του Ουυυ (όχι δεν πρόκειται για λάθος, τη λένε Land of Ooo) , όπου τα βασίλεια έχουν αποκοπεί από τα νερά. Με την ολοκαίνουρια βάρκα τους, ο Finn και ο Jake θα ψάξουν να δουν τι συνέβη.

Στην περιπέτειά τους, θα βρουν κι άλλους συντρόφους, θα πολεμήσουν εχθρούς, θα συλλέξουν στοιχεία και θα εξερευνήσουν νέες και επικίνδυνες περιοχές.

 

 

Cast of the Seven Godsends Redux

To Cast of the Seven Godsends – Redux σκοπεύει να μας επιστρέψει στις ημέρες που τα κλασικά 2D, run ‘n gun, action-shooters γέμιζαν τα arcades.

Ο διαβολικός αυτοκράτορας Zaraaima έχει απαγάγει το βασιλικό βρέφος της χώρας Dareca. Ο βασιλιάς Kandar θα επικαλεστεί τη βοήθεια των επτά θεών της Dareca για να τον βοηθήσουν στο ταξίδι του μέσα στις έξι επαρχίες του βασιλείου του. Θα αντιμετωπίσει τις ορδές του αυτοκράτορα μέσα σε σκοτεινά δάση, σιχαμένους βάλτους, ηφαίστεια, χιονισμένες βουνοκορφές χρυσαφένιες πόλεις και όχι μόνο!

Η κάθε επαρχία φρουρείται από ένα πανίσχυρο φύλακα που έχει ορκιστεί να εξοντώσει το βασιλιά. Ο Kandar μπορεί να χρησιμοποιήσει μια θεϊκή αρματωσιά, πολλά όπλα και τρομερά ξόρκια. Θα μπορέσει να σώσει το γιό του και το βασίλειό του;

 

 

 

Νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων