Νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch (29/05/2018)

29 Μαΐ
Νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch (29/05/2018)

Μετά από ένα ήσυχο Σαββατοκύριακο, έχουμε μερικές νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για την αγαπημένη σας κονσόλα!

Όσα θέλετε να μάθετε, σας περιμένουν παρακάτω:

 

Το Operation Hardcore έρχεται αυτή την εβδομάδα στο Switch

Το 1999 είχαμε μια απρόκλητη εισβολή εξωγήινων. Εσείς, ως πιστοποιημένος άντρακλας, δεν τα σηκώνετε όλα αυτά. Μάλιστα, η όλη κατάσταση σας τη δίνει στα νεύρα. Οπότε θα πάρετε τα απαραίτητα: Όπλα, τσιγάρα και ουίσκι και θα βγείτε να γράψετε ιστορία.

Όλα αυτά στο Operation Hardcore, που έρχεται στην κονσόλα σας αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 1 Ιουνίου!

 

 

Έρχεται και το Sense: A Cyberpunk Ghost Story στο Switch

 

Είναι 2083 στο Neo Hong Kong. Μια προικισμένη νεαρά με όνομα Mei Lin Mak ανακατεύεται σε μια θύελλα υπερφυσικού τρόμου. Όσο πιο πολύ βυθίζεται σε ένα μυστήριο 100 χρόνων, τόσο περισσότερο θα αρχίσει να αμφισβητεί την πραγματικότητα και αυτά που βλέπει με τα τεχνητά μάτια της. Στα νέον φώτα ενός δυστοπικού cyberpunk κόσμου κρύβεται ένα αιματοβαμμένο μυστήριο με δόσεις κινέζικης παράδοσης και καινοτομίες του μέλλοντος.

Το Sense – 不祥的预感: A Cyberpunk Ghost Story παρουσιάζεται ως ένα 2.5D game με μεγάλες επιρροές από τα Clock Tower και Fatal Frame. Το Kickstarter του λέει πως σκοπός είναι να επιστρέψει στις ρίζες του είδους: Αργός, ανατριχιαστικός τρόμος και όχι υπερβολές και jump scares. Τα φαντάσματα – που παρουσιάζονται ως glitches στην πραγματικότητα – αποτελούν πνευματικές και υπερφυικές απειλές και όχι τέρατα που θα σκοτώσετε.

Το παιχνίδι μάζεψε αρκετά χρήματα για το stretch goal μιας Switch έκδοσης. Αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2019 και μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο Kickstarter εδώ.

 

 

Night & Day lined up for Spring 2019 release on Switch

Το Night & Day είναι ένα endless runner, που προσπαθεί να φέρει μερικές αλλαγές στο είδος. Όπως θα περιμένατε, θα διαθέτει απλό χειρισμό, αλλά μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Θα ζήσετε το ταξίδι του Colwyn και της Lyssa, δύο ανθρώπων καταραμένων να είναι χωρισμένοι αιώνια. Ξεπεράστε τις δυσκολίες στο ταξίδι σας μέσα στον ξεχασμένο κόσμο της Celuria, αντιμετωπίστε της Κόκκινη Μάγισσα και τους άντρες της για να λύσετε το μυστήριο πίσω από την κατάρα.

Το παιχνίδι αναμένεται σε ένα περίπου έτος, την Άνοιξη του 2019. Ρίξτε μια ματιά στο πρώιμο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

Το Epic Loon έρχεται στις 28 Ιουνίου

Κάντε μια βουτιά στον παράξενο κόσμο του Epic Loon, ενός ασυνήθιστου physics platformer για μέχρι και 4 παίκτες.

Το παιχνίδι αποτελεί φόρο τιμής στις κλασικές ταινίες επιστημονικής φαντασίας, με τους παίκτες να αναλαμβάνουν το ρόλο μιας ομάδας εξωγήινων που θέλουν να καταλάβουν τον έλεγχο της τηλεόρασης ενός τυπά με το όνομα Joe.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί για να πάρετε μια γεύση από το παιχνίδι:

Νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch (29/05/2018)

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων