Νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch!

07 Ιούν
Νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch!

 

Ανακοινώθηκε το Work x Work για το Switch!

To Work x Work, είναι ένα retro-style RPG που αναμένεται για την αγαπημένη σας κονσόλα! Τι το κάνει να ξεχωρίζει; Το γεγονός οτι οι δημιουργοί του είναι μερικοί από όσους εργάστηκαν πάνω στο Mother 3. Το παιχνίδι αναμένεται το Σεπτέμβριο στην Ιαπωνία, αλλά το αν θα το δούμε κι από τα μέρη μας, παραμένει άγνωστο.

Όπως και να έχει, το teaser website έχει μερικά στιγμιότυπα, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω:

Work x Work – Πρώτα στιγμιότυπα και artwork

 

 

Μέσα Ιουλίου έρχεται το All-Star Fruit Racing

Έχετε παίξει το Mario Kart 8 μέχρι αηδίας; Θέλετε κάτι άλλο καρτοειδές για να περάσετε την ώρα σας; Ίσως το All-Star Fruit Racing έρχεται στις 13 Ιουλίου με φρουτένια θεματολογία και χιλιάδες πιθανούς συνδυασμούς για να φτιάξετε το δικό σας όχημα.

Δείτε το:

 

 

Το Pub Encounter είναι το επόμενο visual novel της D3 Publisher

 

Το επόμενο παιχνίδι της σειράς Forbidden Romance είναι το Pub Encounter. Ένα visual novels για όσες (και όσους) αρέσκονται στο να φλερτάρουν με ώριμους κυρίους σε νυχτερινές pub.

Αναμένεται στο ιαπωνικό eShop στις 14 Ιουνίου και υποστηρίζει Αγγλικά, οπότε θα το δούμε κι από τα μέρη μας αργά ή γρήγορα.

 

 

Κι άλλα παλιά, καλά arcade games έρχονται στο Switch

Το Switch γίνεται σιγά σιγά ο παράδεισος των arcades! Η παράδοση συνεχίζεται με το Super Sidekicks 3 του NeoGeo, που έρχεται την άλλη εβδομάδα και το Monkey King: Master of the Clouds. Αυτό το τελευταίο είναι ένα HD remaster του κλασικού Cloud Master.

Μπορείτε να δείτε περί τίνος πρόκειται και για τα δύο ευθύς αμέσως:

 

 

 

Pages: 1 2

Νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για το Switch!

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων