Νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών στο Switch

06 Ιούν
Νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών στο Switch

Οι ζέστες σφίγγουν αλλά οι νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών για την αγαπημένη σας κονσόλα δε λένε να σταματήσουν.

Όλα τα τελευταία νέα, ένα κλικ παρακάτω:

 

Έρχονται κι άλλα ψηφιακά επιτραπέζια για το Switch!

Η αρχή έγινε λίγο καιρό πριν με το Warlock of Firetop Mountain και τώρα ήρθε η σειρά της Asmodee Digital να ανακοινώσει τα δικά της ψηφιακά επιτραπέζια παιχνίδια για το Switch. Πρώτο στη σειρά είναι το Carcassonne, το κλασικό επιτραπέζιο που έχει μεταφραστεί και στα Ελληνική από την Κάισσα με τίτλο «Τα Κάστρα του Μυστρά».

Αν δεν το έχετε παίξει, τότε δεν έχετε παρά να κάνετε μια βόλτα σε οποιοδήποτε καφέ με επιτραπέζια παιχνίδια. Οι πιθανότητες να το διαθέτει είναι πάνω από 80%.

 

 

Μέσα στο καλοκαίρι έρχεται το The Spectrum Retreat

Η Ripstone games δημοσίευσε ένα νέο βίντεο για το The Spectrum Retreat, όπου σας δίνει μια ιδέα για το παιχνίδι και τη λογική πίσω από τη δημιουργία του.

Ρίξτε του μια ματιά:

 

 

Εντός του 2018 αναμένεται το Radio Hammer Station

 

Η Arc System Works ανακοίνωσε πως το Radio Hammer Station θα εμφανιστεί και στο Nintendo Switch. Πρόκειται για μια βελτιωμένη έκδοση του αρχικού παιχνιδιού για το 3DS με τίτλο Radio Hammer, που κυκλοφόρησε το 2015. Το Radio Hammer Station θα κυκλοφορήσει εντός του 2018 στην Ιαπωνία, αν και δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τα μέρη μας (για την ώρα).

Πηγή 1Πηγή 2

 

 

 

Την άλλη εβδομάδα το Scalextric

Σίγουρα όλοι θυμάστε εκείνες τις Μικρο-Μηχανές με τις πανάκριβες και εντυπωσιακές πίστες που διαφημίζονται στην τηλεόραση.

Το Scalextric παίρνει την ιδέα αυτή, βγάζει τις επωνυμίες και σας δίνει τη δυνατότητα να φτιάξετε τη δική σας πίστα και αυτοκινητάκι και να αγωνιστείτε στον ψηφιακό κόσμο!

 

 

 

Νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών στο Switch

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων