Νέες αποκαλύψεις για το Project Octopath Traveller

05 Φεβ
Νέες αποκαλύψεις για το Project Octopath Traveller

To Project Octopath Traveller είναι από τα πιο αναμενόμενα RPG για το Switch.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο η Square Enix έκανε μερικές νέες αποκαλύψεις, που σας περιμένουν παρακάτω!

Ξεκινάμε με τις παρασκηνιακές πληροφορίες που μας έδωσε η Square Enix σχετικά με δύο περιοχές του παιχνιδιού, ενώ στη συνέχεια μπορείτε να βρείτε μια γκαλερί με τα τελευταία στιγμιότυπα:

 

 

Περιοχή Highland

Μια ορεινή περιοχή που βρίσκεται στο νοτιοανατολικό κομμάτι της ηπείρου της Olstera. Ήταν υπό την κατοχή του Holnberg Kingdom. Παρά την υπερήφανη 200-ετή ιστορία του, το βασίλειο καταστράφηκε οκτώ χρόνια πριν λόγω κάποιας εσωτερικής διαμάχης. Έκτοτε, διάφοροι πολέμαρχοι παλεύουν για να αποκτήσουν τον έλεγχο, μια κατάσταση που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Στα ψηλά και απόκρημνα βουνά, τα κύρια μέσα διαβίωσης είναι η καλλιέργειες λαχανικών και φρούτων που βοηθούν στην παραγωγή γαλακτοκομικών και τη ζωή σε τέτοιο υψόμετρο. Επίσης, η περιοχή έχει αρχίσει την παραγωγή περγαμηνής από υψηλής ποιότητας ξυλεία. Έτσι, υπάρχουν πόλεις όπως τη Stonegard, οι οποίες έχουν εργαστήρια κατασκευής βιβλίων.

 

 

Περιοχή Sunland

Μια απέραντη ερημική περιοχή στο νοτιότερο μέρος της Olstera. Έχει υποστεί επανειλλημένα κατακτητικούς πολέμους και υποταγή από δώδεκα φυλές. Ο λόγος είναι ο έλεγχος μια όασης μέσα στην έρημο. Ωστόσο, περίπου 100 χρόνια πριν, η φυλή Yashum από την πόλη Marsalim προπάθησε να καταφέρει μια ανακωχή ανάμεσα στις φυλές. Οι φυλές στη συνέχεια ενώθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο της Tribria. Έκτοτε, ο λαός της περιοχής ψηφίζει κάθε τέσσερα χρόνια το βασιλιά από τους υποψηφίους των φυλών. Βασιλιάς αυτή την περίοδο είναι ο Karim, ηγέτης της φυλής Yashum.

 

Τα νέα στιγμιότυπα από το Project Octopath Traveller

 

Project Octopath Traveller  new shots (05/02/2018)

 

 

 

Νέες αποκαλύψεις για το Project Octopath Traveller

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων