Νέες δηλώσεις της NIS America μετά τα πρόσφατα σχόλια

11 Απρ
Νέες δηλώσεις της NIS America μετά τα πρόσφατα σχόλια

Προχθές είχαμε δημοσιεύσει τα σχόλια που είχε κάνει ο πρόεδρος της NIS America σχετικά με το SNK Heroines, το Switch και το Disgaea 5 Complete.

Κάτι όμως που είπε ερέθισε ένα μέρος της gaming κοινότητας.

Ο Yamashita λοιπόν έκανε μια επιπλέον δήλωση σχετικά με τα αρχικά του σχόλια, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Πάμε να δούμε τι ακριβώς είπε:

 

 

Η συμπληρωματική δήλωση του προέδρου της NIS America

Πρέπει να εκφράσω μια εγκάρδια απολογία στις SNK και Sony Interactive Entertainment. Η αλήθεια είναι πως το σχέδιο της αποκλειστικότητας αρχικά αποφασίστηκε από τη NIS America. Αργότερα, μετά από συζητήσεις με ιθύνοντες της SNK λήφθηκε η απόφαση πως είναι καλύτερα για το μέλλον να έχουμε όσο περισσότερη προβολή γίνεται. Γι’ αυτό και στο τέλος, θα φέρουμε την PS4 version του SNK Heroines στην αγορά. Επιπλέον, η Sony στήριξε την έκδοση στην Εκδήλωση Τύπου της NISA, αλλά και στις συναντήσεις τύπου που έγιναν Φεβρουάριο και Μάρτιο.

Όταν συζητούσαμε τα πράγματα με το MCV, σκέφτηκα πως μερικές πληροφορίες εκ των ένδον θα έκαναν την κουβέντα πιο ενδιαφέρουσα. Αυτή όμως η προσέγγιση δεν άπτεται της αλήθειας.

Για άλλη μια φορά, ζητώ συγγνώμη από τις SNK και Sony αν φάνηκα αρνητικός προς το PS4 με οποιοδήποτε τρόπο. Θα επαναλάβω πως ο αρχικός στόχος για μια έκδοση του SNK Heroines «αποκλειστικά για το Nintendo Switch» προήλθε από τη NISA.

 

Νέες δηλώσεις της NIS America μετά τα πρόσφατα σχόλια

| Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων