Νέες εικόνες για το LEGO Dimensions δείχνουν διάφορα επίπεδα του παιχνιδιού

26 Αυγ

lego-dimensions-promo-656x369

 

Νέες εικόνες από το LEGO Dimensions έφτασαν, οι οποίες αναδεικνύουν το περιβάλλον σε πολλά από τα 14 επίπεδα του παιχνιδιού.  Αυτοί που θα αγοράσουν το Starter Pack μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάθε χαρακτήρα, όχημα ή εφεύρεση κατά τη διάρκεια της εμπειρίας τους.

Το LEGO Dimensions ξεκινά με τους Batman, Gandalf, και Wyldstyle στο Yellow Brick Road στον κόσμο του Oz.  Αργότερα οι ήρωες φτάνουν στην πόλη Ninjago, όπως και στις τοποθεσίες Metropolis, Middle Earth, Hill Valley και άλλες.  Οι παίχτες βρίσκουν νέες αποστολές σε διαφορετικά επίπεδα, προκειμένου να οδηγηθούν στο στόχο τους, δηλαδή, να σώσουν το LEGO Multiverse.

Lego Dimensions Screenshots

Νέες εικόνες για το LEGO Dimensions δείχνουν διάφορα επίπεδα του παιχνιδιού

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων