Νέες κονκάρδες στο Collectible Badge Center – προσθήκες retro Mario και Kirby

14 Αυγ

collec-badge-center-august-13-656x394

 

To  Collectible Badge Center ενημερώθηκε για ακόμη μια φορά.  Οι νέες προσθήκες περιλαμβάνουν έξι πάνελ από pixelated Mario κονκάρδες (πέντε εκ των οποίων είναι “υποβρύχια” πάνελ), έξι πάνελ από pixelated Kirby κονκάρδες, ένα νέο Animal Crossing πάνελ (με την Isabelle και άλλους), καθώς και δύο νέα Tomodachi Collection πάνελ με φαγητό.

Εκτός από τις κονκάρδες, η Nintendo επίσης πρόσθεσε και νέους μηχανισμούς με ένα νέο χέρι-βόμβα και δυο δωρεάν προσπάθειες. Επίσης, όσοι έχουν την πρόθεση να ξοδέψουν 180¥, θα λάβουν και ένα 3DS theme.

Πηγή

Νέες κονκάρδες στο Collectible Badge Center – προσθήκες retro Mario και Kirby

| 3DS, eShop, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων