Νέες κυκλοφορίες για το Switch από τη NIS America!

21 Φεβ
Νέες κυκλοφορίες για το Switch από τη NIS America!

H NIS America συνεχίζει να ανακοινώνει νέα παιχνίδια για το Switch.

Χθες, η εταιρεία αποκάλυψε πως το The Lost Child, αλλά και το God Wars: The Complete Legend έρχονται στην κονσόλα της Nintendo!

 

Τι είναι το The Lost Child;

Το Lost Child αρχικά κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία τον περασμένο Άυγουστο και είναι το τελευταίο παιχνίδι του Sawaki Takeyasu. Ο εν λόγω κύριος ήταν ο διευθυντής του cult παιχνιδιού El Shaddai: Ascension of the Metatron.

We have more information and a trailer for The Lost Child below.

Στο παιχνίδι αναλαμβάνετε το ρόλο του Hayato Ibuki, ενός δημοσιογράφου που εργάζεται σε ένα περιοδικό με που ασχολείται με το απόκρυφο. Ερευνώντας περίεργες υποθέσεις αυτοκτονίας στο σταθμό τρένων στη Shinjuku, μια σκιά τον σπρώχνει στις ράγες. Μια μυστηριώδης κοπέλα τον γλιτώνει την τελευταία στιγμή και του χαρίζει μια βαλίτσα.

Η βαλίτσα περιέχει το μαγικό όπλο Gangour, με το οποίο ο Hayato μπορεί να πιάσει τους δαίμονες. Όπως καταλαβαίνετε, το ταξίδι του θα γίνει πολύ πιο περίεργο στη συνέχεια!

Η NIS λέει πως το παιχνίδι διαθέτει:

  • Πάνω από 100 μυθολογικά και θρυλικά πλάσματα που μπορείτε να πιάσετε, καθένα με 3 μοναδικές μορφές!
  • Πάνω από 250 skills που μπορούν να μάθουν οι δαίμονες που έχετε πιάσει.
  • Τεράστια dungeons με πάνω από 100 ορόφους από θανατηφόρους κινδύνους!

 

 

 

God Wars: The Complete Legends

 

Το νέο tactical RPG για το Switch είναι άλλο ένα παιχνίδι που μας έρχεται από την Ιαπωνία το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Το παιχνίδι έχει τον υπότιτλο “Complete Legends” καθώς θα διαθέτει όλα τα DLC του αρχικού παιχνιδιού, “Great War of Japanese Mythology”. Επιπλέον μια ολοκαίνουρια πρωταγωνίστρια, την Orihime αλλά και το νέο dungeon “Legend of Yomi”. Εκεί, θα μάθετε την ιστορία της θεάς Kaguya σε 50 ολόκληρες αποστολές! Το Legend of Yomi θα περιέχει επίσης το θρυλικό ήρωα Momotaro και την παρέα του ως επιλέξιμους χαρακτήρες, αλλά και πολλαπλά τέλη. Όλα αυτά, μαζί με «quality of life αλλαγές» που θα κάνουν το Complete Legeds την καλύτερη έκδοση του παιχνιδιού.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το παιχνίδι θα έχει να κάνει με την ιαπωνική μυθολογία, ενώ η NIS λέες τα εξής για το παιχνίδι:

  • Η Ιαπωνία όπως δεν την έχετε ξαναδεί. Ανακαλύψτε τις ιστορίες που ενέπνευσαν ρήτορες, παραμυθάδες και γενιές ανθρώπων.
  • 14 επιλέξιμοι χαρακτήρες με πάνω από 30 classes και 400+ skills με πάνω από 250 equipment items για να προσαρμόσετε την ομάδα σας.
  • Αrtwork εμπνευσμένο από παραδοσιακούς ιαπωνικούς πίνακες ζωγραφικής και ξυλόγλυπτα, που θα σας μεταφέρει σε μια μυθική εποχή.
  • Πάνω από 100 ώρες με νέο περιεχόμενο, στο Legend of Yomi!

 

Νέες κυκλοφορίες για το Switch από τη NIS America!

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων