Νέες λεπτομέρειες για τα Wii games στο Nvidia Shield

06 Δεκ
Νέες λεπτομέρειες για τα Wii games στο Nvidia Shield

Χθες, σας φέραμε την είδηση πως, στην Κίνα τουλάχιστον, το Shield της Nvidia θα αποκτήσει μερικά παιχνίδια του Wii.

Τώρα έχουμε περισσότερα στα χέρια μας!

 

Τι νέο για τα παιχνίδια του Wii στο Nvidia Shield;

Πέρα από τα τέσσερα παιχνίδια που αποκαλύφθηκαν χθες, η Nvidia επιβεβαίωσε πως:

  1. Θα κυκλοφορήσουν και παιχνίδια του Gamecube στην κονσόλα.
  2. Θα είναι remastered σε 1080p.

Για να δούμε τι ακριβώς είπε η Nvidia:

Επεκτείνοντας την επιχειρηματική συνεργασία που έφερε την τεχνολογία της NVIDIA στο Nintendo Switch, μερικά από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια της Nintendo για το Wii και το Nintendo GameCube έρχονται επίσημα και στην Κίνα, για πρώτη φορά! Τα New Super Mario Bros. Wii, The Legend of Zelda: Twilight Princess και PUNCH-OUT!! είναι remastered στα 1080p και είναι διαθέσιμα για την κινέζικη version του NVIDIA SHIELD, που κυκλοφόρησε σήμερα.

Οι κάτοχοι του SHIELD στην Κίνα θα μπορούν να κατεβάσουν και να παίξουν επιλεγμένους τίτλους του Wii και του GameCube, με περισσότερους να έρχονται σύντομα. Ανάμεσά τους, και το Super Mario Galaxy. Αυτά τα καταπληκτικά παιχνίδια έχουν παραχωρηθεί στην NVIDIA υπό όρους άδειας.

Τροποοιημένο για την κινέζικη αγορά, το SHIELD είναι μια πλήρως αυτονομημένη συσκευή. Θα διαθέτει τοπικό περιεχόμενο, κατάστημα, αναζήτηση και πολλά ακόμη. Το SHIELD θα φέρει στους κινέζους πελάτες μια ολοκαίνουρια εμπειρία στο gaming, το ΑΙ και την οικιακή ψυχαγωγία. Όλα αυτά με το DuerOS διαλεκτικό σύστημα ΑΙ της Baidu και τις ποικίλες επιλογές ψυχαγωγίας της iQIYI.

Πηγή

 

 

Συμπεράσματα:

Φαίνεται λοιπόν πως τα παιχνίδια όντως θα είναι downloadable και όχι streamed όπως υποψιάζονταν πολλοί. Το γεγονός οτι θα τρέχουν natively σε 1080p είναι αρκετά ενδιαφέρον. Κάποιοι φέρνουν στο προσκήνιο το γεγονός πως είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν τέτοια παιχνίδια στην Κίνα, ωστόσο εμείς θα εμμείνουμε σε κάτι που αναφέρει και η ίδια η Nvidia παραπάνω.

Το γεγονός πως το Switch βασίζεται στην τεχνολογία του Shield. Το είπαμε και χθες, αλλά εμείς σύντομα περιμένουμε ανακοινώσεις για Virtual Console με native HD στα παιχνίδια της πιο επιτυχημένης κονσόλας της Νintendo.

Για το καλό της.

Νέες λεπτομέρειες για τα Wii games στο Nvidia Shield

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων