Νέες πληροφορίες από τους δημιουργούς του SNK Heroines!

19 Φεβ
Νέες πληροφορίες από τους δημιουργούς του SNK Heroines!

Όσοι κάτοχοι του Switch ψάχνουν μια δόση από καινούρια fighting games, οι επιλογές τους είναι λίγες.

Το SNK Heroines – Tag Team Frenzy φαίνεται να είναι η μόνη ακτίνα φωτός στον ορίζοντα και έχουμε νέες λεπτομέρειες!

Ο ιστότοπος Nintendo Everything πήρε μια συνέντευξη από τους Yasuyuki Oda (YO) και  Kaito Soranaka (KS). Πρόκεται για τον παραγωγό και το διευθυντή του παιχνιδιού, οι οποίοι απάντησαν σε μερικά ερωτήματα.

Μπορείτε να διαβάσετε μερικά μεταφρασμένα αποσπάσματα παρακάτω, ενώ η πλήρης συνέντευξη βρίσκεται εδώ.

 

Τι ενέπνευσε την ιδέα να επικεντρωθείτε στις κυρίες της SNK;

YO: Υπάρχουν πολλοί δημοφιλείς χαρακτήρες στο σύμπαν της SNK, αλλά κυρίως εξαιτίας της δημοτικότητας των γυναικών, θέλαμε να κάνουμε ένα παιχνίδι με αυτές στο προσκήνιο.

 

 

Πού πιστεύετε οτι βρίσκεστε στο κοινό του Switch; Ελπίζετε σε απήχηση στο κοινό που δεν έχει επαφή με τα fighting games ή την SNK;

ΥΟ: Μετά την επιτυχία των Arcade Archives του NeoGeo στο Switch, πιστεύω πως η SNK γίνεται πιο αναγνωρίσιμη. Πολλοί πιστεύουν πως τα fighting games είναι δύσκολα παιχνίδια. Μ’ αυτό τον τίτλο όμως, θα ήθελα να δώσω σε όλους την ευκαιρία να γνωρίσουν την SNK και τους υπέροχους χαρακτήρες της.

 

 

Η SNK είναι γνωστή και από τη σειρά King of Fighters. Πέρα από της ηρωίδες, πώς θα λέγατε οτι διαφέρει το SNK Heroines;

ΥΟ: Το σύστημα μάχης είναι εντελώς διαφορετικό από το αντίστοιχο της σειράς KoF. Πιστεύω λοιπόν πως ακόμη και όσοι είναι μάστορες στο KoF θα βρουν κάτι διαφορετικό που θα απολαύσουν.

 

 

Μπορούμε να περιμένουμε και κάποιο story mode; Τι άλλα modes θα περιλαμβάνονται;

ΥΟ:Ναι, θα υπάρχει και story mode. Είναι θεοπάλαβος ο κόσμος του παιχνιδιού, θα δείτε!

KS: Για Local play, υπάρχουν τα Story mode, Versus mode και Training mode. Online, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα lobby και να κάνετε ένα Lobby Match. Εκεί μπορείτε να παίξετε με πολλούς παίκτες. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε Casual Match για να βρείτε γρήγορα έναν αντίπαλο. Υπάρχει επίσης το Customize mode και η Gallery.

 

 

Θα υπάρχουν DLC;

ΥΟ: Ναι.

 

 

 

 

Θα συνεχίσει να στηρίζει το Switch η SNK;

ΥΟ: Σκοπεύουμε να κυκλοφορήσουμε περισσότερους τίτλους για το Switch από δω και πέρα.

 

 

Έχετε κάποια τελικά σχόλια για το SNK Heroines;

YO: Η ομάδα ανάπτυξης διασκέδασε με τη δημιουργία του τίτλου. Είμαι σίγουρος πως θα σας εκπλήξουν μερικοί χαρακτήρες, οπότε περιμένετε να τους δείτε.

KS: Το SNK Heroines είναι τίτλος με πολλά διαφορετικά είδη παιχνιδιού. Υπάρχουν στοιχεία στο παιχνίδι, τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε μελλοντικούς τίτλους, αλλά και στοιχεία που δε θα δείτε σε κανένα άλλο παιχνίδι. Ελπίζω λοιπόν να το απολαύσουν όλοι.

 

 

 

Νέες πληροφορίες από τους δημιουργούς του SNK Heroines!

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων