Νέες πληροφορίες για τα Pokemon Ultra Sun/Ultra Moon

23 Οκτ
Νέες πληροφορίες για τα Pokemon Ultra Sun/Ultra Moon

Αν νομίζατε πως τελείωσαν οι πληροφορίες που έχουμε για τις αναμενόμενες Pokemon Ultra Sun/Ultra Moon, είστε γελασμένοι!

Πάμε να δούμε τι έχουμε σας σήμερα.

 

Νέα σχόλια για τις Pokemon Ultra Sun και Moon από τους δημιουργούς τους:

Από μια συνέντευξή του με τον ιστότοπο GameSpot, έχουμε επιπλέον λεπτομέρειες σχετικά με τη δημιουργία των νέων εκδόσεων.

Για να δούμε τι είπε ο παραγωγός, Shigeru Ohmori:

 

Φυσικά, έχουμε περιορισμένο αριθμό από προσωπικό διαθέσιμο, αλλά έχουμε μεγάλη ποικιλία στο προσωπικό μας μέσα στην εταιρεία. Έχουμε τους νεότερους εργαζόμενους, αλλά και βετεράνους που εργάζονται στη σειρά εδώ και καιρό. Πολύ ταλαντούχο προσωπικό όσον αφορά τις τεχνικές γνώσεις. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε το προσωπικό μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για παράδειγμα, αυτή τη φορά, όσον αφορά τις Ultra Sun και Ultra Moon, θα μπορούσαμε να πούμε πως ήταν εργασία για τους πιο νεαρούς εργαζόμενους. Για να αποκτήσουν εμπειρία και να αναπτύξουν τις ικανότητές τους. Την ίδια ώρα, οι πιο βετεράνοι, πιο έμπειροι εργαζόμενοι της εταιρείας μπορούν να επικεντρωθούν στο επερχόμενο Switch project μας.

Αυτή είναι μια προσέγγιση που έχουμε συχνά. Μια εργασία που βασίζεται στην ανάπτυξη για τους νεότερους και στη συνέχεια ένα νέο έργο για τους βετεράνους. Με τη χρήση αυτού του είδους διαχείρισης, όλες μας οι εργασίες έχουν ευεργετικά αποτελέσματα η μία με την άλλη.

Ο Ohmori πρόσθεσε πως ο Shigeki Morimoto, ο οποίος εργάζεται στη Game Freak από τον καιρό των Pokemon Red και Blue, δούλεψε στο σύστημα μάχης των Ultra Sun και Ultra Moon.

Ο διευθυντής, Kazumasa Iwao, σημείωσε επίσης:

Πάντα έχουμε βετεράνους – πολύ έμπειρους ανθρώπους – που εργάζονται στον ποιοτικό έλεγχο. Φροντίζουμε λοιπόν να υπάρχει πάντα η ποιότητα που αναμένουμε και που θέλουμε να έχουν τα παιχνίδια Pokemon.

Πηγή

 

Νέες πληροφορίες για τα Pokemon Ultra Sun/Ultra Moon

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων