Νέες πληροφορίες για το Pokemon GO

17 Φεβ

pokemon-go-656x369

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι θα υπάρξει ένα Pokemon GO panel στο φετινό Game Developers Conference το Μάρτιο.  Αυτό αναμένεται να λάβει χώρα στις 15 Μαρτίου, 01:00 ώρα Ελλάδος.

Ωστόσο, παρά το επερχόμενο panel, η εφημερίδα Yomiuri Shimbun έφερε νέα στοιχεία για το παιχνίδι, δημοσιεύοντας μια συνέντευξη με τον Tsunekazu Ishihara, διευθύνων σύμβουλο της The Pokemon Company.  Ο ίδιος ανέφερε πως το Pokemon GO θα κυκλοφορήσει πρώτα σε Ιαπωνία, Ευρώπη και Βόρειο Αμερική και έπειτα σε Νότιο Αμερική, Ασία και Αφρική, ενώ η Μέση Ανατολή θα το έχει αργότερα.  Επιπρόσθετα, αποκάλυψε πως η The Pokemon Company δουλεύει πάνω σε ένα ακόμη μεγάλο πρότζεκτ, πέραν του Pokemon GO, αλλά δεν είπε σε ποιο σύστημα ή κονσόλα θα έρθει.

Πηγή

Νέες πληροφορίες για το Pokemon GO

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων