Νέες πληροφορίες για το Woah Dave! στο Wii U eShop – Χειριστήρια, ημερομηνία κυκλοφορίας και υποστήριξη cross-buy

14 Αυγ

woah-dave-656x369

H Choice Provisions τελικά αποφάσισε μια καταληκτική ημερομηνία για την κυκλοφορία του Woah Dave! στο Wii U.  Χθες μάλιστα, η εταιρία ανακοίνωσε πως ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος στο eShop από τις 20 Αυγούστου.

Όσον αφορά το cross buy, θα υποστηρίζεται πλήρως από το παιχνίδι, οπότε όσοι είναι κάτοχοι της 3DS έκδοσης, θα τους δοθεί δωρεάν αυτή για το Wii U.

Όσον αφορά το χειρισμό, θα υποστηρίζονται τα Gamepad, Wii U Pro Controller, Wii Remote και Classic Controller.

Πηγή

Νέες πληροφορίες για το Woah Dave! στο Wii U eShop – Χειριστήρια, ημερομηνία κυκλοφορίας και υποστήριξη cross-buy

| eShop, Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων