Νέες προσφορές για Wii U και 3DS στο MyNintendo

21 Νοέ
Νέες προσφορές για Wii U και 3DS στο MyNintendo

Μαζεύετε χρυσoύς πόντους στο MyNintendo και δεν ξέρετε τι να τους κάνετε;

Ρίξτε μια ματιά στις νέες προφορές που υπάρχουν στην υπηρεσία.

Τι καλούδια προσφέρει τώρα το MyNintendo;

Καλά, για τη Νintendo μιλάμε, μην περιμένετε τίποτα συνταρακτικές προσφορές. Μπορείτε όμως να δώσετε μια τελευταία ανάσα ζωής στις ασθμαίνουσες κονσόλες της εταιρείας. Βέβαια, στην περίπτωση του Wii U, η κονσόλα δεν ασθμαίνει απλά, αλλά ξεψύχησε εδώ και καιρό.

Παρόλα αυτά και οι δύο κονσόλες έχουν παιχνίδια που αξίζουν να παίξετε. Και δεν εννοούμε μόνο τα παιχνίδια της ίδιας της Nintendo.

Αν θυμάστε, τον καιρό του Wii U, είχαμε πολλές κινήσεις για προσέγγιση των indies κι έτσι, οι κονσόλες έχουν μια πληθώρα από Indie τίτλους. Ακριβώς τέτοιους μπορείτε να αποκτήσετε με τις νέες προσφορές. Στο MyNintendo εδώ στην Ευρώπη, λοιπόν, μπορείτε να ανταλλάξετε τα Gold Points σας για μερικά indie games.

Συγκεκριμένα:

Για το Wii U: Μπορείτε να αποκτήσετε τα Year Walk αλλά και το Gunman Clive HD Collection σε αντάλλαγμα με μερικά Gold Points. Πόσα; Κοστίζουν 60 και 40 Gold Points αντίστοιχα. Από την άλλη πλευρά…

 

Για το 3DS: Τα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα για το φορητό της Nintendo είναι τα Mighty Switch Force και Siesta Fiesta. Και τα δύο μπορείτε να τα αποκτήσετε με αντάλλαγμα 40 Gold Points το καθένα.

 

Οι ανταμοιβές θα είναι διαθέσιμες στην υπηρεσία MyNintendo μέχρι τις 1 Φεβρουαρίου 2018.

Θα τις βρείτε εδώ!.

Νέες προσφορές για Wii U και 3DS στο MyNintendo

| 3DS, eShop, indies, Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων