Νέο Διεθνές Battle Competition για τις Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire

01 Μαρ

2016internationalchallengemarch-1

Τα Pokémon Omega Ruby και Alpha Sapphire θα έχουν ένα νέο online διεθνη διαγωνισμό μάχης, το international Battle Competition. Ο διαγωνσιμός θα είναι με double battles που θα υπακούν στους κανόνες της VGC 2016 rules και θα επιτρέπει στους παίκτες να χρησιμοποιήσουν μέχρι και δύο συγκεκριμένα θρυλικά Pokémon

Συγκεκριμένα, θα μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των Mewtwo, Lugia, Ho-Oh, Kyogre, Groudon, Rayquaza, Dialga, Palkia, Giratina, Reshiram, Zekrom, Kyurem, Xerneas, Yveltal και Zygarde.

Ωστόσο, αλλά Pokémon απαγορεύονται, συγκεκριμένα τα: Mew, Celebi, Jirachi, Deoxys, Phione, Manaphy, Darkrai, Shaymin, Arceus, Victini, Keldeo, Meloetta, Genesect, Diancie και Hoopa, καθώς και οποιοδήποτε Pokémon δεν προέρχεται από τις εκδόσεις Χ, Υ Omega Ruby ή Alpha Sapphire. Η εγγραφή θα γίνεται από τις 17 μέχρι και τις 24 Μαρτίου, με το διαγωνισμό να λαμβάνει χώρα από τις 25 μέχρι και τις 27 Μαρτίου. Όσοι λάβουν μέρος θα κερδίσουν 2.000 PokéMiles.

Πηγη 1, Πηγή 2

Νέο Διεθνές Battle Competition για τις Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων