Νέο DLC για το Mighty Gunvolt Burst

24 Απρ
Νέο DLC για το Mighty Gunvolt Burst

To Mighty Gunvolt Burst είναι το ραβασάκι της Inti Creates στα κλασικά παιχνίδια Mega Man, το οποίο είναι διαθέσιμο εδώ και καιρό στο eShop του Switch. Δεν περιμέναμε όμως και νέο DLC!

 

Νέο DLC με το τελευταίο update για το Mighty Gunvolt Burst

Κι εκεί λοιπόν που νομίζαμε πως είχαμε τελειώσει με τα updates που προσθέτους guest characters στο παιχνίδι, να σου η Inti Creates με ένα ολοκαίνουριο patch!

Το παιχνίδι λοιπόν σήμερα αναβαθμίζεται στην έκδοση 1.4 και μαζί με την ενημέρωση έρχεται και ο Tenzou. Ποιός είναι όμως αυτός ο παλίκαρος; Μα, ο πρωταγωνιστής του αρχικού Gal*Gun! Έρχεται εφοδιασμένος με τα Blaster Goggles του, τα οποία εκτοξεύουν ακτίνες λέιζερ (τις pheromone shot από το Gal*Gun). Και φυσικά δε θα μπορούσε να είναι μόνος του! Οι δύο άγγελοι, Patako και Ekoro, θα είναι στο πλευρό του για να τον βοηθήσουν, αξιοποιώντας τις ειδικές τους ικανότητες: Doki Doki Mode και Angelic Guidance.

Το επίσημο trailer για τον Tenzou στο Mighty Gunvolt Burst, αλλά κι ένα επιπλέον gameplay βίντεο, σας περιμένουν παρακάτω.

 

 

Νέο DLC για το Mighty Gunvolt Burst

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων