Νέο Nintendo Direct σήμερα τα μεσάνυχτα, με θέμα τους επερχόμενους τίτλους σε Wii U και 3DS

12 Νοέ

nintendo-direct4-656x656

Ένα νέο Νintendo Direct έρχεται σήμερα τα μεσάνυχτα, το πρώτο χωρίς τον αγαπημένο σε όλους Satoru Iwata.  Η παρουσίαση θα καλύψει τα επερχόμενα παιχνίδια σε Wii U και 3DS, με το Satory Ishibata να ηγείται της ευρωπαϊκής παρουσίασης.

Σήμερα, λοιπόν, στις 12 τα μεσάνυχτα συντονιστείτε για την εκπομπή στο link που δίνεται στο Tweet που ακολουθεί:

https://twitter.com/NintendoEurope/status/664095188789403648/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

Όσον αφορά τη θεματολογία, όπως προαναφέρθηκε και επικυρώθηκε πλέον από τη σελίδα της Βορείου Αμερικής, δε θα συζητηθεί τίποτα νέο που να αφορά το ΝΧ και τα κινητά τηλέφωνα.  Επιπλέον, η Ιαπωνική εκπομπή έχει προγραμματιστεί επίσης για την ίδια ώρα με το Morimoto, το ίδιο πρόσωπο που ηγήθηκε της εκπομπής του περασμένου Μαΐου, ενώ η Nintendo δήλωσε και εδώ πως η εκπομπή θα εστιάσει στα παιχνίδια των κονσόλων της που θα κυκλοφορήσουν στο τέλος της Άνοιξης.

Νέο Nintendo Direct σήμερα τα μεσάνυχτα, με θέμα τους επερχόμενους τίτλους σε Wii U και 3DS

| 3DS, Nintendo, Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων