Νέο PopoloCrois παιχνίδι σε εξέλιξη

01 Αυγ

popolocrois-guide-656x931

Το Return to PopoloCrois: A Story of Seasons Fairytale μόλις τον περασμένο μήνα κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία.  Παρ’ όλα αυτά, ένα νέο παιχνίδι για τη σειρά φαίνεται να είναι σε εξέλιξη.

Ένας φίλος της σειράς στην Ιαπωνία πήρε έναν οδηγό στρατηγικής για το Return to PopoloCrois: A Story of Seasons Fairytale, ο οποίος αποκαλύπτει ότι η δημιουργία του επομένου παιχνιδιού της σειράς ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη.  Φαίνεται να είναι σαν το Poporogue για το Playstation το 1998.  Επίσης, στον οδηγό υπογραμμίζεται: “(Το επόμενο παιχνίδι) έχει πολλά νέα είδη”.

Δεν έχουμε ακόμη στοιχεία για το αν το παιχνίδι θα έρθει στις κονσόλες της Nintendo, αλλά κρίνοντας από το A Story of Seasons Fairytale υπάρχει για το 3DS, σίγουρα έχει πολλές ελπίδες και αυτό να ακολουθήσει το ίδιο μονοπάτι.

Πηγή 1  Πηγή 2

Νέο PopoloCrois παιχνίδι σε εξέλιξη

| Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων