Νέο update για το Pokemon GO (έκδοση 1.5.0/0.35

23 Αυγ
Νέο update για το Pokemon GO (έκδοση 1.5.0/0.35

Νέα και ενημερώσεις έρχονται συνεχώς για το Pokemon GO. Μια νέα έκδοση φτάνει για τον τίτλο και πρόκειται για την έκδοση 0.35.0 για Android και 1.5.0 για iOS.

Αν και ακόμη μπορεί να μη βρείτε το update στο Google Play Store, για παράδειγμα, ας δούμε τις νέες προσθήκες, με σημαντικότερη αυτήν του Pokemon Appraisal. Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση:

Pokémon GO updated to version 0.35.0 for Android and 1.5.0 for iOS

Trainers,

Pokémon GO is in the process of being updated to version 0.35.0 for Android and 1.5.0 for iOS devices. Below are some release notes and comments from our development team.

  • Implemented Pokémon Appraisal: Trainers will now be able to learn about a Pokémon’s attack and defense capabilities from their Team Leader (Candela, Blanche or Spark) to determine which of their Pokémon have the most potential for battle.
  • We are still working hard on several new and exciting features to come in the future of Pokémon GO.
  • Minor bot fixes

 

The Pokémon GO team


Το Pokemon GO αναβαθμίστηκε στην έκδοση 0.35.0 για Android και 1.5.0 για iOS συσκευές.

Εκπαιδευτές,

Το Pokemon GO είναι στη διαδικασία αναβάθμισης στην έκδοση 0.35.0 για Android και 1.5.0 για iOS συσκευές. Παρακάτω υπάρχουν μερικές σημειώσεις για την κυκλοφορία της και σχόλια από την ομάδα ανάπτυξής μας.

  • Προσθήκη του Pokemon Appraisal: Οι εκπαιδευτές πλέον θα μπορούν να μάθουν για τις δυνατότητες επίθεσης και άμυνας ενός Pokemon από τον Team Leader τους (Candela, Blanche ή Spark) για να καθορίσουν ποια από τα Pokemon τους έχουν περισσότερες δυνατότητες για μάχη.
  • Δουλεύουμε ακόμη σκληρά σε διάφορες νέες και ενθουσιώδεις εφαρμογές για να έρθουν στο μέλλον του Pokemon GO.
  • Μικρές διορθώσεις στο bot.

Η ομάδα του Pokemon GO

Πηγή

Νέο update για το Pokemon GO (έκδοση 1.5.0/0.35

| iOS/Android, Pokémon, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων