Ενημερώθηκε: Νέο update για το Switch (ver. 4.0.0)

19 Οκτ
Ενημερώθηκε: Νέο update για το Switch (ver. 4.0.0)

Χθες είχαμε ένα μεγάλο system update για το Switch. Η Nintendo αναβάθμισε το firmware της κονσόλας στη version 4.0.0.

Τι προστέθηκε; Δείτε παρακάτω!

 

Αλλαγές στο Switch με το νέο update

Κατ’ αρχάς, στην κονσόλα προστέθηκε μια επιλογή για ενημέρωση των χειριστηρίων. Τι κάνει; Καλό ερώτημα. Η Nintendo δεν έχει δώσει συγκεκριμένες λεπτομέρειες, αλλά αν μάθουμε κάτι παραπάνω, θα σας ενημερώσουμε.

Για να το δείτε και μόνοι σας, πηγαίνετε στα System settings. Στη συνέχεια, στην καρτέλα Controllers and Sensors. Αν σκρολάρετε κάτω, θα βρείτε τη νέα επιλογή Update Controllers και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα δείτε πως τα Joy-Con θα ενημερωθούν.

Ανάμεσα στις άλλες προσθήκες, οι χρήστες του Switch users πλέον θα μπορούν να κάνουν εγγραφή βίντεο για «επιλεγμένα παιχνίδια». Τα παιχνίδια που υποστηρίζονται με το νέο update είναι τα: The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Mario Kart 8 Deluxe, ARMS και Splatoon 2. Σημειώστε πως μπορείτε να καταγράψετε μέχρι 30 δευτερόλεπτα gameplay τη φορά. Στη συνέχεια, μετά από λίγο trimming, θα μπορείτε να τα δημοσιεύσετε σε Facebook και Twitter.

Υπάρχουν και οι απαραίτητες βελτιώσεις στη σταθερότητα του συστήματος και επίσης πλέον ασύρματα δίκτυα με ασφάλεια TKIP θα εμφανίζονται στην επιλογή δικτύου. Δε θα μπορείτε να συνδεθείτε, καθώς το Switch υποστηρίζει μόνο συνδέσεις τύπων WEP, WPA-PSK(AES) και WPA2-PSK(AES). Με άλλα λόγια, θα πρέπει να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του router σας για να συνδέσετε το Switch, αν χρησιμοποιείτε ασφάλεια τύπου WPA-PSK(TKIP). Τουλάχιστον θα γνωρίζετε πως η κονσόλα σας βλέπει το δίκτυό σας.

Πέρα από αυτά, μπορείτε πλέον να μεταφέρετε δεδομένα χρήστη, καθώς και τα save σας σε ένα άλλο Switch. Μπορείτε επίσης να κάνετε προαγορά και pre-load τα παιχνίδια μέσω του eShop. Υπάρχουν επίσης 12 νέα εικονίδια χρήστη από τα Super Mario Odyssey και The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Έγινε και μια ενημέρωση στο news channel, οπότε έχει ένα νέο look και όταν κάνετε unfollow κάποια τροφοδοσία ειδήσεων, όλες οι σχετικές ειδήσεις θα αφαιρούνται αυτόματα.

Τέλος, θα μπορείτε να «εξισώσετε» τις game versions σε τοπικό επίπεδο. Τι σημαίνει αυτό; Αν, για παράδειγμα, μαζευτείτε τέσσερις φίλοι για να παίξετε Mario Kart και ο ένας δεν έχει κάνει τα updates, τότε όλοι στο local group θα αναβαθμιστούν αυτόματα στην τελευταία έκδοση. Προφανώς, για να λειτουργήσει αυτό, θα πρέπει όλοι σας να έχετε ενημερώσει το Switch σας στη νέα έκδοση 4.0.0.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Πέρα από τα παραπάνω και όσα θα δείτε το βίντεο που ακολουθεί, η νέα ενημέρωση πρόσθεσε μερικές «κρυφές» λειτουργίες. Όπως για παράδειγμα την υποστήριξη για ασύρματα USB headsets.

Αν λοιπόν έχετε οποιοδήποτε USB headset, απλά συνδέστε το και δουλεύει!

 

 

 

Δείτε όλες τις επίσημες προσθήκες στο ειδικό βίντεο της Nintendo για το νέο update παρακάτω!

 

Ορίστε ένα ακόμη βίντεο, που κάνει μια πιο διεξοδική επίδειξη για τις νέες προσθήκες.

 

Πηγή 1, Πηγή 2

Ενημερώθηκε: Νέο update για το Switch (ver. 4.0.0)

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων