Νέο update και το Extra Pack 1 για το Dragonball Xenoverse 2

22 Νοέ
Νέο update και το Extra Pack 1 για το Dragonball Xenoverse 2

Η Bandai Namco δημοσίευσε μερικές ειδήσεις σχετικά με το ολοκαίνουριο Extra Pack 1, αλλά και το δωρεάν update που έρχεται στο Dragon Ball Xenoverse 2.

Τι μας περιμένει;

 

Tι μας ετοιμάζει το Dragon Ball Xenoverse 2;

Για αρχή, το Extra Pack 1 θα φέρει στο παιχνίδι νέους χαρακτήρες, τους οποίους θα μπορείτε να επιλέξετε. Ποιοί θα είναι αυτοί; Ο Tapion, το Android 13, ο Dabura και ο Buu (με τον Gohan απορροφημένο). Εκτός αυτών, θα προστεθεί ο Zamasu ως instructor, τέσσερα νέα κοστούμια, πέντε parallel quests, 13 νέα skills, αλλά και πολλά ακόμη πράγματα.

Πέραν αυτών, το δωρεάν (δεν έχει πλάκα που τα βαφτίζουν έτσι;) update, θα φέρει το Hero Colosseum mode. Στο νέο αυτό mode, οι παίκτες θα έχουν να κάνουν με ένα νέο πεδίο μάχης. Εκεί, θα πολεμούν σε ένα στρατηγικό παιχνίδι, σαν επιτραπέζιο, χρησιμοποιώντας ψηφιακές φιγούρες. Κάθε φιγούρα θα έχει διαφορετική σπανιότητα και ικανότητες. Με το update θα προστεθούν επίσης μια νέα expert mission, ένα raid quest και προσαρμοζόμενη background music.

Επίσης, σας έχουμε μια σειρά από ολοκαίνουρια στιγμιότυπα από το Dragon Ball Xenoverse 2. Μπορείτε να τα απολαύσετε παρακάτω!

 

 

 

Νέο update και το Extra Pack 1 για το Dragonball Xenoverse 2

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων