Νέo update και καινούρια όπλα για το Splatoon 2

20 Οκτ
Νέo update και καινούρια όπλα για το Splatoon 2

Μετά το update της περαμένης εβδομάδας, χθες είχαμε άλλο ένα patch για το Splatoon 2.

Το παιχνίδι πλέον είανι στη version 1.4.1.

 

Τι άλλαξε στο Splatoon 2;

Ήταν αναμενόμενο όσο να ‘ναι, αλλά το χθεσινό update δεν ήταν κάτι κοσμογονικό. Δεν έγιναν νέες προσθήκες στις λειτουργίες, ούτε και ρυθμίστηκαν όπλα. Κυρίως διορθώθηκαν κάποια ζητήματα.

Τα patch notes έχουν ως εξής:

  • Διόρθωση ενός ζητήματος που επέτρεπε στα Brella weapons που χρησιμοποιούσαν οι αντίπαλοι, να ρίχνουν όσο οι ομπρέλα ήταν ανοιχτή.
  • Διόρθωση ενός ζητήματος που επέτρεπε στους παίκτες που χρησιμοποιούσαν τον Goo Tuber να κρατάνε μία charged shot επ’ αόριστον. Ο τρόπος ήταν να κάνουν charge σύντομα, αμέσως να γίνονται squid και στη συνέχεια κρατούσαν το charge, αρκεί να μην άφηναν το ZL.
  • Διόρθωση ενός ζητήματος που επέτρεπε στους παίκτες να περνάνε μέσα από το squid barrier που περιτριγυρίζει τα spawn points στο Snapper Canal.

Το επόμενο Splatoon 2 update θα έρθει το Νοέμβριο.

 

Στο μεταξύ, έχουμε άλλο ένα όπλο για το Splatoon 2. Το Range Blaster, όπως λέει και το όνομά του, έχει μεγάλο βεληνεκές για blaster. Το τίμημα όμως είναι πιο αργός ρυθμός πυρός. Το όπλο έρχεται πακέτο με το Suction Bomb sub-weapon και το Ink Storm special. Το όπλο θα είναι διαθέσιμο από αύριο το πρωί στο παιχνίδι.

 

 

 

Πηγή 1Πηγή 2

 

Νέo update και καινούρια όπλα για το Splatoon 2

| Nintendo, Nintendo Switch, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων