Νέο βίντεο από το Zelda: Tri Force Heroes το οποίο αποκαλύπτει τη περιοχή Snowball Ravine

29 Αυγ

zelda-tri-force-heroes-snowball-ravine--656x369

 

Το κανάλι Polygon δημοσίευσε σήμερα ένα νέο βίντεο από το The Legend of Zelda: Tri Force Heroes, μέσα στο οποίο βλέπουμε τη περιοχή Snowball Ravine για πρώτη φορά.

 

 

Το Zelda: Tri Force Heroes θα διαθέτει έναν αριθμό από μοναδικά ρούχα, συμπεριλαμβάνοντας μια ζακέτα που δίνει καλύτερο κράτημα στον πάγο. Οι παίκτες, μπορούν επίσης να λάβουν φωτιά ώστε να ενδυναμώσουν το φως των φακών τους και να λιώσουν τεράστιες χιονόμπαλες.

 

Νέο βίντεο από το Zelda: Tri Force Heroes το οποίο αποκαλύπτει τη περιοχή Snowball Ravine

About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων