Νέος αντάπτορας της 8bitdo για όλα τα κλασικά χειριστήρια!

09 Νοέ
Νέος αντάπτορας της 8bitdo για όλα τα κλασικά χειριστήρια!

Τα παλικαρια της 8bitdo συνεχίζουν να κάνουν πραγματικότητα το μάντρα της Sega των ’90s.

They do what Nintendon’t! Πάμε να δούμε το νέο τους δημιούργημα!

 

Ο νέος ασύρματος αντάπτορας της 8bitdo

Με την κυκλοφορία του Smash Bros. Ultimate να πλησιάζει, η 8bitdo δε θα άφηνε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη!

Η εταιρεία ήδη έχει γίνει γνωστή εδώ και καιρό στους λάτρεις των ποιοτικών ρέπλικα-χειριστηρίων από παλιές και αγαπημένες κονσόλες της Nintendo. Χειριστηρίων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ένα κάρο συσκευές, ακόμη και με το Switch!

Χθες λοιπόν αποκαλύφθηκε ο Gbros. Wireless Adapter για Switch (και Windows). Η συσκευή υποστηρίζει ενσύρματα GameCube και Classic Edition controllers και προφανώς σχεδιάστηκε με το Super Smash Bros. Ultimate κατά νου. Αντίθετα με τη Nintendo όμως, το πήγαν ένα βήμα παραπέρα!

Ο αντάπτορας υποστηρίζει πολλά ενσύρματα χειριστήρια από παλαιότερες κονσόλες της Nintendo, συμπεριλαμβανομένων των GameCube, NES, SNES, Super Famicom, αλλά και του Wii.

Το 8Bitdo Gbros. Wireless Adapter για το Nintendo Switch κυκλοφορεί στις 7 Δεκεμβρίου. Αν θέλετε να το προ-παραγγείλετε, μπορείτε να το κάνετε από το Amazon εδώ.

Ρίξτε του μια ματιά στις φωτογραφίες παρακάτω:

 

Ο νέος αντάπτορας της 8bitdo

Νέος αντάπτορας της 8bitdo για όλα τα κλασικά χειριστήρια!

| Nintendo Switch, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων