Η Niantic μας λέει τι να περιμένουμε στο Pokemon GO

13 Οκτ
Η Niantic μας λέει τι να περιμένουμε στο Pokemon GO

Το ταϊβανέζικο περιοδικό Business Weekly δημοσίευσε μια συνέντευξη με το Δ.Σ. της Niantic, John Hanke.

Το κυρίως θέμα, προφανώς, ήταν το Pokemon GO!

Κυρίως, τα σχέδια της εταιρείας για το μέλλον!

 

 

Τι να περιμένουμε στο Pokemon GO;

Ο επόμενος «άσσος στο μανίκι» του παιχνιδιού, θα είναι ο εξής:

Υπάρχουν πολλά Pokémon που δεν έχουν εμφανιστεί ακόμη. Οπότε πιστεύω πως το επόμενο μυστικό μας όπλο θα είναι η κυκλοφορία της επόμενης Pokémon generation. Ελπίζω να τα δουν σύντομα οι παίκτες.

Αναμφίβολα, ο Hanke υπονοεί πως θα δούμε την τρίτη γενιά στο Pokemon GO σχετικά νωρίς. Ήδη έχουμε δει αποτελέσματα datamining που υποδεικνύουν κάτι τέτοιο, οπότε δε μας εκπλήσσει ιδιαίτερα. Το ερώτημα είναι το πότε, παρά το αν θα δούμε κάτι τέτοιο.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Hanke δήλωσε πως η Niantic «σχεδιάζει να υλοποιήσει ένα νέο battle mode». Το πιθανότερο είναι πως αυτό θα είναι κάποιου είδους multiplayer, όπου θα πολεμάτε εναντίον άλλων εκπαιδευτών. Δυστυχώς, αυτό θα αργήσει αρκετούς μήνες, με την ομάδα ανάπτυξης να ελπίζει σε κυκλοφορία του χρόνου. Κάποια στιγμή.

Τέλος, ο Hanke είπε πως η Νiantic αναζητά τρόπους για να αυξήσει τις κοινωνικές διαδράσεις ανάμεσα στους παίκτες της. Κατά ένα μεγάλο μέρος, σκοπός είναι να αυξηθεί η συνεργασία ανάμεσα στις τοπικές κοινότητες. Η εταιρεία σκέφεται κάποιον εσωτερικό τρόπο, με τον οποίο θα επικοινωνούν οι παίκτες. Αυτό θα ήταν ιδιαίτερα βολικό για τη διοργάνωση και διεξαγωγή ειδικά των high-level Raids.

Πηγή

 

Η Niantic μας λέει τι να περιμένουμε στο Pokemon GO

| iOS/Android, Pokémon, Pokémon GO, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων