Η Niantic μας λέει τι να περιμένουμε στο Pokemon GO

11 Ιούλ
Η Niantic μας λέει τι να περιμένουμε στο Pokemon GO

Το Pokemon GO κυκλοφόρησε μόλις λίγες μέρες πριν. Φυσικά, αυτό σημαίνει πως θα προστεθούν επιπλέον λειτουργίες στο παιχνίδι όσο περνά ο καιρός. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε τι μας περιμένει!

Επιπλέον λειτουργίες:

Μία από τις λειτουργίες που θα ήθελε να μας φέρει η Niantic είναι οι ανταλλαγές, οι οποίες είναι «κεντρικό στοιχείο» σύμφωνα με τον John Hanke. Οι ανταλλαγές θα ενισχύσουν την αλληλεπίδραση των παικτών σε ψηφιακό αλλά και σε πραγματικό επίπεδο.

Πέρα από αυτό, το Tech Insider μας λέει πως σχεδιάζονται περισσότεροι τρόποι να παίξετε με τα Pokestops και τα Gyms. Μέχρι στιγμής, ο Hanke έχει δηλώσει πως είναι στις «πιο βασικές τους μορφές», αλλά στο μέλλον οι παίκτες θα μπορούν να «διαμορφώνουν τις λειτουργίες με άλλους τρόπους». Η Niantic εργάζεται σε ένα παγκόσμιο leaderboard, για να βλέπουν όλοι ποιος είναι ο καλύτερος εκπαιδευτής.

Αυτό δεν είναι όλο ΄΄ομως! Έρχονται και βελτιώσεις στην τεχνολογία AR. O Hanke είπε πως η εφαρμογή είναι ένα «πολύ καλό πρώτο βήμα», αλλά μπορούν να κάνουν περισσότερα. Σχετικά με το Pokemon GO σε αφοσιωμενες συσκευές AR, ο Hanke είπε: «Αυτό θα ήταν πολύ διασκεδαστικό»

Πηγή 1, Πηγή 2

Η Niantic μας λέει τι να περιμένουμε στο Pokemon GO

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων