Nindie News 01/07/2016 – Όλα τα τελευταία νέα!

01 Ιούλ
Nindie News 01/07/2016 – Όλα τα τελευταία νέα!

Καλησπέρα και καλό σας μήνα! Ώρα να υποδεχτούμε τον Ιούλιο με τα τελευταία νέα των Nindie!

Πάμε να δούμε τι μας περιμένει!

Nindie News 1 – Cave Story+

Απ’ ότι φαίνεται, η Nicalis δεν έχει τελειώσει ακόμη με το Cave Story+. Η εταιρεία ετοιμάζει ένα update για το παιχνίδι, το οποίο θα σας επιτρέπει να αλλάξετε τα γραφικά! Αν προτιμάτε λοιπόν τα αρχικά γραφικά αντί για τα high-res sprites, τώρα θα μπορείτε να τα απολαύσετε!

Τάδε έφη Nicalis εις το Twitter:

 

Nindie News 2 – Implosion και Vaccine έρχονται την άλλη εβδομάδα στο eShop!

 

Άλλα δύο παιχνίδια έρχονται στο Switch eShop την ερχόμενη εβδομάδα! Το Never Lose Hope, αλλά και το Vaccine είναι στη λίστα κυκλοφορίας για τις 6 Ιουλίου!

Από την άλλη πλευρά, υπήρξαν και περιπτώσεις που αυτές οι λίστες κυκλοφορίας άλλαξαν την τελευταία στιγμή… Οπότε κρατάτε και μικρό καλάθι!

Βέβαια, για κάτι σαν το Implosion, θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!

 

Nindie News 3 – Καθυστερεί το Touhou Kobuto V: Burst Battle

 

Απ’ ότι φαίνεται το Culdcept Revolt δε θα είναι το μόνο παιχνίδι της NIS America που θα καθυστερήσει. Μόλις μάθαμε πως και το Touhou Kobuto V: Burst Battle θα πάει λίγο πίσω «για τη διευκόλυνση της παραγωγής και κατασκευής του παιχνιδιού».

Η νέα ημερομηνία κυκλοφορία είναι τώρα στις 13 Οκτωβρίου, από 10 Σεπτεμβρίου. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να περιμένετε ένα μήνα επιπλέον για να απολάυσετε τις αγαπημένες σας Touhous στο Switch. Μέχρι τότε, θα πρέπει να αρκεστείτε στα body pillows σας και στο βίντεο παρακάτω…

 

 

Nindie News 4 – Sine Mora EX και co-op mode

 

Tο shoot ’em up Sine Mora EX κυκλοφόρησε αρχικά το 2012. Η THQ Nordic τώρα θα αναστήσει το παιχνίδι για νέες πλατφόρμες, ανάμεσά τους και το Switch!

Μια από τις νέες προσθήκες του Sine Mora EX είναι το co-op mode. Έτσι, θα μπορούν να παίξουν δύο παίκτες το story mode!

O Brandon Sheffield μίλησε στη Nintendo UK σχετικά με το θέμα.

Διηγητικά, δε βγάζει νόημα να υπάρχουν δύο σκάφη γιατί η ιστορία καταστρέφεται αν υπάρχει παραπάνω από ένα σκάφος στην οθόνη. […]

Ο δεύτερος παίκτης λοιπόν ουσιαστικά παίζει ένα drone. Αυτό μάλιστα παίζει με διαφορετικό τρόπο από το κεντρικό σκάφος. Αν χτυπηθεί, δεν εχει δική του life bar. Απλά σου σπαταλά χρόνο. Και λειτουργεί αρκετά καλά. Είναι όσο πιο φυσικό γίνεται και προφανώς είναι πιο διασκεδαστικό να παίζεις παιχνίδια με παρέα. Και ξέρετε, προφανώς με το Nintendo Switch, οι παίκτες θέλουν να έχουν multiplayer εμπειρίες που μπορούν να απολαύσουν σε μία οθόνη ή σε tabletop mode.”

 

Nindie News 5 – MotoGP στο Switch;

 

Το MotoGP 17 προφανώς δεν έχει κυκλοφορήσει για το Switch. Παρ’ όλα αυτά, η σειρά μπορεί να αρχίσει τις εμφανίσεις στο Switch στο μέλλον.

Για να δούμε τι είπε ο διευθύνων προγραμματιστής του MotoGP 17, Michele Caletti στη Red Bull:

Το MotoGP 17 είναι ο τελευταίος τίτλος που φτιάξαμε με τη δική μας μηχανή. Οι μελλοντικοί τίτλοι μπορούν όμως να εμφανιστούν στο Switch, χάρη στην υποστήριξη της Unreal Engine. Οπότε είναι πολύ πιθανό από του χρόνου.

Tα development kits του Switch μας έγιναν διαθέσιμα στα τελευταία στάδια ανάπτυξης του MotoGP. Έτσι, όλα τα υλικά και game modes είχαν δημιουργηθεί χωρίς να έχουμε το Switch κατά νου. Μια μεταφορά τώρα θα κατέληγε σε κάτι που δε θα ικανοποιούσε ούτε εμάς, ούτε και τους χρήστες. Προτιμούμε να επικεντρωθούμε στο να χτίσουμε μια υπέροχη Switch version για το επόμενο κεφάλαιο της σειράς.

 

 

Nindie News 6 – Βίντεο του Gamespot για το Away: Journey to the Unexpected

 

Το Gamespot λοιπόν δημοσίευσε ένα μικρό βιντεάκι για το επερχόμενο Nindie παιχνίδι Away: Journey to the Unexpected για το Switch.

Για να του ρίξουμε μια ματιά λοιπόν:

 

 

 

 

Πηγή 1, Πηγή 2, Πηγή 3

 

Nindie News 01/07/2016 – Όλα τα τελευταία νέα!

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων