Nindie news – GamesCom day 5 edition

26 Αυγ
Nindie news – GamesCom day 5 edition

Οσο συνεχίζει η GamesCom, τόσο μας έρχονται νέα από τους Nindie.

Όπως και χθες, έτσι και σήμερα έχουμε πολύ πράμα για σας!

Nindie video – Nine Parchments

H χτεσινή livestream της Nintendo στη Gamescom έκλεισε με μια ματιά στο νέο παιχνίδι της Frozenbyte. Η ομάδα που δημιούργησε τα δύο αγαπημένα παιχνίδια της σειράς Trine, τώρα ετοιμάζει το Nine Parchments στο Switch.

Δείτε το σε δράση παρακάτω!

 

 

Nindie video – Moon Hunters

Το Moon Hunters είναι στα σκαριά και για το Switch, σύμφωνα με ανακοίνωση της Kitfox Games. Δεν έχουμε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία για την κυκλοφορία του ακόμη, αλλά πιθανότατα δε θα αργήσει και πολύ για το eShop.

Το Moon Hunters είναι μια περιπέτεια, όπου δημιουργείτε μαζί με έως και τρεις φίλους σας το δικό σας θρύλο. Θα κάνετε ένα τεστ προσωπικότητας και στη συνέχεια θα εξερευνήσετε ένα κόσμο εμπνευσμένο από τη μυθολογία της Μεσοποταμίας.

Στο Switch, θα περιλαμβάνονται το Eternal Echoes DLC και τρεις αποκλειστικοί νέοι σύντροφοι. Αυτοί θα είναι οι: Bau ο σκύλος, Lingzhi το μανιτάρι και Domovoi η μαϊμού. Προφανώς, θα μπορείτε να παίζετε με τους φίλους σας και σε local multiplayer.

 

 

Nindie video – SteamWorld Dig 2

Κατά τη διάρκεια της σημερινής Gamescom stream της, η Nintendo έκανε επίδειξη του SteamWorld Dig 2.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο gameplay παρακάτω:

 

 

Nindie video – Mecho Tales trailer

Το 2D platformer Mecho Tales έρχεται αργότερα μέσα στο έτος για το Switch. Η ομάδα Arcade Distillery δημοσίευσε ένα βίντεο για να μας δείξει όλα όσα μπορούμε να περιμένουμε από το παιχνίδι της.

Δείτε το παρακάτω:

 

 

Nindie video – League of Evil

H Ratalaika Games θα μας φέρει ένα νέο παιχνίδι στο Switch την ερχόμενη εβδομάδα, με τίτλο League of Evil.

Δείτε το σε δράση παρακάτω:

 

 

Nindie news – Η Choice Provisions θέλει τη βοήθειά σας!

Το Runner3 στην ουσία έχει ένα παιχνίδι μέσα στο παιχνίδι (yo dawg κλπ.) Η Choice Provisions θα βάλει μέσα Retro Challenges, που θα έχουν μοναδικούς κόσμους, εννέα πίστες και μια boss battle.

Ανάμεσα στα περιβάλλοντα που είναι στα σκαριά για τις Retro Challenges είναι η μεγάλη ύπαιθρος, σπήλαια και ερείπια στη ζούγκλα. Με αυτές τις πληροφορίες, η Choice Provisions ζητάει από εσάς να σκαρφιστείτε ονόματα για όλες τις πίστες!

Μπορείτε να καταθέσετε το όνομα που θέλετε εδώ. Οι προτάσεις κλείνουν στις 4 Σεπτεμβρίου. Οι νικητές θα δουν το όνομά τους μέσα στο Runner3.

 

 

Nindie news – καθυστερεί το Morphite

Μέσω Twitter λοιπόν, η Blowfish Studios ανακοίνωσε πως το παιχνίδι αναπρογραμματίστηκε για κυκλοφορία στις 21 Σεπτέμβρίου.

 

Ευτυχώς, δεν είναι μεγάλη καθυστέρηση, καθώς το Morphite αρχικά ήταν προγραμματισμένο για κυκλοφορία στις 7 Σεπτεμβρίου.

 

 

Nindie news – Enter the Gungeon για το Switch, με update DLC

Το Enter the Gungeon ήταν από τα αναμενόμενα nindie games που είχαν ανακοινωθεί για το Switch λίγους μήνες πριν. Δεν έχουμε μάθει και πολλά έκτοτε, αλλά μέσω μιας ενημέρωσης στο Steam, μάθαμε κάτι νέο.

Αυτή τη στιγμή, το Enter the Gungeon αναμένεται για το Switch το φθινόπωρο. Η ομάδα επίσης ελπίζει να έχει έτοιμο το μεγάλο content patch με τίτλο Advanced Gungeons & Draguns (όσοι το πιάσατε το αστείο, είστε πρώτοι μάγκες) στην ίδια φάση με την PC Version. To patch θα περιλαμβάνει «αλλαγές που έχετε ζητήσει, λειτουργίες διευκόλυνσης και quality of life, εκατοντάδες νέες και σημαντικά ισχυρότερες synergies, ένα τσούρμο νέα όπλα και εκδίκηση από τον πιο μισητό κάτοικο του Gungeon, του νέου μας αφεντικού». Οι παίκτες μπορούν να αναμένουν «νέα δωμάτια, npcs, μυστικά κι ένα νέο mini-boss».

Πηγή

 

 

 

Nindie news – GamesCom day 5 edition

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων