Η Nintendo μιλάει για το Ηumble Βundle και τις συμφωνίες, τις τιμές και πως λειτούργησε

31 Μαΐ

Αναφέρει ο TinyCartridge στην συνέντευξή του Damon Baker, ο υπεύθυνος της Nintendo για την αδειοδότηση και marketing …

“Ήταν πολύ σκληρή δουλεία αλλά γνωριζόμαστε με τα παιδιά από το Humble πολύ καιρό, και επιτέλους ήρθε ο καιρός για μια συνεργασία. Έχουν τόση εμπειρία και γνώση σε συνεργασία με φιλανθρωπικούς οργανισμούς και εκδότες που έμοιαζε περισσότερο με μια τεράστια συνεργασία παρά μια προωθητική προσπάθεια. (Nintendo και το Humble Bundle)έδωσε περιεχόμενο για το Wii U και Nintendo 3DS, που δεν ήταν μόνο δελεαστικό αλλά προσφέρθηκε σε πάρα πολύ κόσμο.”

Στο αν θα δούμε περισσότερα humble bundle στο Wii U/3DS:

”Δεν έχουμε να ανακοινώσουμε περισσότερα αυτή την στιγμή αλλά πότε δεν ξέρεις”

Πάνω στην τιμολόγηση:

“Στο τέλος η εκλεπτυσμένη Humble κοινότητα μπορούν να δουν την ποιότητα και να αποφασίσουν αν αξίζει η τιμή ή όχι. Ελπίζω να μην ακουστεί υπερβολικό αλλά εμπιστευόμαστε τους fan μας να αποφασίσουν πάνω σε αυτό. Οι Nindies Αξίζουν όλοι την προσοχή για την σκληρή δουλειά που κάνουν για προσφέρουν τις καταπληκτικές εμπειρίες που προσφέρουν και προσκαλούμε όλους να τους βοηθήσουν μαζί με το Code.org.”

Η Nintendo μιλάει για το Ηumble Βundle και τις συμφωνίες, τις τιμές και πως λειτούργησε

| 3DS, eShop, indies, Wii U | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων