Η Nintendo δηλώνει πως η παραγωγή του Wii U δε σταματά

02 Νοέ
Η Nintendo δηλώνει πως η παραγωγή του Wii U δε σταματά

Χθες το Eurogamer έκανε μια αναφορά με τον ισχυρισμό ότι η παραγωγή του Wii U θα έχει τελειώσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ωστόσο, η Nintendo έσπευσε να διαψεύσει το νέο, διαβεβαιώνοντας πως δεν υπάρχουν τέτοια σχέδια.

Συγκεκριμένα, ένας εκπρόσωπος δήλωσε στα ιαπωνικά μέσα πως “δεν υπάρχει αλλαγή στη συνεχή παραγωγή (του Wii U)”. Επιπλέον, ξεκίνησε το λόγο του μιλώντας για άγνοια σε ό,τι αφορά τις λεπτομέρειες του άρθρου, δηλώνοντας πως η είδηση περί της διακοπής της παραγωγής της κονσόλας “δεν ήταν αληθής.”

Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε επίσης πως: “Παρ’ όλο που το Nintendo Switch αναμένεται να έρθει στην αφορά, η παραγωγή του Wii U είναι σχεδιασμένο να συνεχίσει”. Την άποψη αυτήν υποστήριξε επίσης κάνοντας λόγο για τις επερχόμενες κυκλοφορίες στην κονσόλα.

Η υπόθεση θυμίζει μια παρόμοια, στην αρχή του έτους. Η Nikkei, συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε πως η παραγωγή της παρούσας οικιακής κονσόλας της Nintendo θα έχει σταματήσει μέχρι τέλος του έτους. Όπως τώρα, έτσι και τότε, η εταιρία το αρνήθηκε.

Πηγή 1 Πηγή 2

Η Nintendo δηλώνει πως η παραγωγή του Wii U δε σταματά

| Nintendo, Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων