Η Nintendo “ισοπεδώνει” την πειρατεία το 1994

26 Ιαν
Η Nintendo “ισοπεδώνει” την πειρατεία το 1994

Η Nintendo δίνει μια άγρια μάχη ενάντια στην πειρατεία εδώ και πολλά χρόνια. Τα αποτελέσματα άλλοτε είναι επιτυχημένα, ενώ αλλοτε όχι. Δείτε μια περίπτωση επιτυχίας παρακάτω!

 

Nintendo και πειρατεία, μια ματιά στο 1994

Χάρη στον ψηφιακό “αρχαιολόγο” Gamegeschiedenis, βγήκαν στη δημοσιότητα μερικές vintage φωτογραφίες με τη Nintendo να ισοπεδώνει κυριολεκτικά την πειρατεία. Οι εικόνες, προερχόμενες από διάφορες πηγές της εποχής, δείχνουν την εταιρεία να επιστρατεύει έναν οδοστρωτήρα στην Ολλανδία για να διαλύσει χιλιάδες κλεψίτυπα παιχνίδια.

Η διαδικασία διενεργήθηκε υπό το άγρυπνο μάτι του Super Mario, ο οποίος είχε το ρόλο εμπειρογνώμονα. Χάρη στην εμπειρία του από το Wrecking Crew, απεφάνθη οτι τα πειρατικά παιχνίδια καταστράφηκαν εντελώς.

Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε, η παραπάνω παράγραφος είναι σάτιρα.

Η λεζάντα κάτω από την πρώτη φωτογραφία λέει:

Η εταιρεία ηλεκτρονικών παιχνιδιών Nintendo χρησιμοποιεί έναν οδοστρωτήρα για να πατάξει την πειρατεία. Στο αεροδρόμιο του Lelystad, δεκα χιλιάδες κλεψίτυπα βιντεοπαιχνίδια ισοπεδώθηκαν. Η ιαπωνική εταιρεία έχει ξεκινήσει μια στοχευμένη και δομημένη παγκόσμια εκστρατεία για να αντιμετωπίσει παραχαράξεις των παιχνιδιών της. Τα κατεστραμμένα παιχνίδια ήρθαν από το Χονγκ Κονγκ και κατασχέθηκαν από μια ολλανδική εισαγωγική εταιρεία.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε μερικές επιεπλέον φωτογραφίες, οι οποίες είναι παλαιότερες από τους περισσότερους Nintendo fans που μας διαβάζουν!

 

 

 

 

Πηγή

Η Nintendo “ισοπεδώνει” την πειρατεία το 1994

| Nintendo, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων