Η Nintendo μιλά για μόνιμα bans για όσους απέκτησαν πειρατικά τις Pokemon Sun/Moon

18 Νοέ
Η Nintendo μιλά για μόνιμα bans για όσους απέκτησαν πειρατικά τις Pokemon Sun/Moon

Όπως αναφέραμε και χθες, η Nintendo… ‘μοίρασε’ bans σε όσους απέκτησαν πειρατικά τις εκδόσεις Pokemon Sun/Moon. Ο αποκλεισμός αυτός δεν αφορά μόνο το να παίζει κανείς παιχνίδια online, αλλά και γενικά διαδικτυακές υπηρεσίες για το 3DS καθεαυτό, όπως το eShop.

Για όσους έκαναν πρώτη φορά κάτι τέτοιο, είχε αναφερθεί ότι η ποινή θα είχε διάρκεια 15 ημερών. Ωστόσο, φαίνεται πως γενικά πρόκειται για ένα μόνιμο ban.

Αφορμή για την είδηση αυτήν αποτέλεσε ένα email της Nintendo μέσω της εξυπηρέτησης πελατών στη Γερμανία. Εκεί, η εταιρία απάντησε πως δε θα πραγματοποιηθεί άρση των bans και “το να γίνει άρση αυτού δε χωρά καν συζήτηση”. Δείτε το ολόκληρο παρακάτω αυτούσιο, αλλά και μετεφρασμένο στα αγγγλικά και στα ελληνικά από εμάς:

Email:

pokemon-sun-moon-email-ban

Αγαπητέ Κύριε [ονοματεπώνυμο]

Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τις υπηρεσίες μας στη Nintendo.

Η κονσόλα σας αποκλείστηκε διότι χρησιμοποιήσατε μια παράνομη έκδοση  των Pokemon Sun/Moon πριν την κυκλοφορία τους.

Το παιχνίδι έρχεται επισήμως στις 23.11.2016 στην Ευρώπη. Φυσικά μπορείτε να φανταστείτε πως η Nintendo δεν είναι ικανοποιημένη που υπάρχουν ήδη παράνομα αντίτυπα του παιχνιδιού.

Για το λόγο αυτό, το ban αυτό είναι μόνιμο και το να γίνει άρση αυτού δε χωρά καν συζήτηση.

Είμαστε διαθέσιμοι κάθε ώρα αν έχετε περεταίρω ερωτήσες.

Με σεβασμό,

[ονοματεπώνυμο]
Nintendo Germany

Πηγή

Η Nintendo μιλά για μόνιμα bans για όσους απέκτησαν πειρατικά τις Pokemon Sun/Moon

| 3DS, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων