Η Nintendo μας μιλά για το κοινό του NX και άλλα

24 Αυγ
Η Nintendo μας μιλά για το κοινό του NX και άλλα

Την Παρασκευή, η Nikkei Trendy δμοσίευσε μια συνέντευξη με το Shinya Takahashi, Γενικό Διευθυντή της Nintendo Entertainment Planning & Development. Δεν υπάρχουν και πολλά καινούρια πράγματα, είχαμε επιπλέον απόψεις για κάποια θέματα, όπως του NX.

Τάδε έφη Takahashi

Δε μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, ωστόσο στοχεύουμε να αρέσει όχι μόνο σε κόσμο που παίζει παιχνίδια, αλλά και οι μητέρες. Πιστεύω πως θέλω να κυκλοφορήσω μια συσκευή για πελάτες που να μπορούν να απολαύσουν όσοι έχουν μεγάλη εμπειρία στο gaming, αλλά και πελάτες που δεν έχουν παίξει πολλά.

Η Nikkei Trendy ανέφερε επίσης πως όταν πρωτοκυκλοφόρησε το Wii U υπήρξε μια μεγάλη περίοδος χωρίς λογισμικό, που επηρέασε δραστικά τις πωλήσεις της κονσόλας. Με το NX όμως κυκλοφορεί το Μάρτιο – τη μεγαλύτερη περίοδο εσόδων πέραν των Χριστουγέννων – για να έχει επαρκή αριθμό από τίτλους. Η εφημερίδα ρώτησε αν η Nintendo θα επιχειρήσει να αποφύγει ελλείψεις σε λογισμικό μαζεύοντας τις ομάδες ανάπτυξης σε ένα μέρος.

Ο Takahashi απάντησε ως εξής:

Το προσέχουμε κι αυτό. Πέραν τούτου, δεν έχει σημασία να αυξηθεί ο αριθμός του προσωπικού ανάπτυξης. Συγκεκριμένα, οι ομάδες ανάπτυξης λογισμικού και οι ομάδες δημιουργίας του περιβάλλοντος ανάπτυξης σκέφτονται μαζί για τη δημιουργία της σειράς παιχνιδιών του ΝΧ. Για παράδειγμα, μια ομάδα ανάπτυξης μπορεί να πει «αν είχαμε αυτή τη library, η ανάπτυξη θα προχωρούσε γρηγορότερα». Οι ομάδες δημιουργίας του περιβάλλοντος ανάπτυξης ανταποκρίνονται σκεπτόμενοι «αν δημιουργήσουμε αυτό το περιβάλλον, τότε όντως η ανάπτυξη θα προχωρήσει ομαλότερα» και στη συνέχεια θα συζητήσουν με τις ομάδες ανάπτυξης για τις απόψεις τους σχετικά με τις προτεραιότητες. Έχουμε χτίσει μια ισχυρότερη συνεργατική σχέση και καταβάλλουμε προσπάθειες για την ομαλότερη ανάπτυξη λογισμικού.

Πηγή

Η Nintendo μας μιλά για το κοινό του NX και άλλα

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων