Η Nintendo μιλά για το NES Classic Edition

08 Αυγ
Η Nintendo μιλά για το NES Classic Edition

Τον περασμένο μήνα ανακοινώθηκε το Nintendo Entertainment System: NES Classic Edition. Η Nintendo επαναφέρει το retro μηχάνημα με μια mini κονσόλα στις 30 Νοεμβρίου. 30 NES games είναι προεγκατεστημένα στην κονσόλα, μεταξύ τους τα Super Mario Bros., The Legend of Zelda και πολλά άλλα.

Μετά την ανακοίνωση, μια γαλλόφωνη ραδιοφωνική εκπομπή έκανε μια συνέντευξη με τη Julie Gagnon. Η Gagnon είναι υπέυθυνη επικοινωνιών της Nintendo of Canada.

Διαβάστε παρακάτω τα μεταφρασμένα σχόλια της Gagnon.

Τάδε έφη Gagnon:

Στόχος του NES Classic Edition είναι όλοι όσοι το έχουν ξαναπαίξει, που ίσως θέλουν να ξαναπαίξουν με τα παιδιά τους. Όλοι όσοι θέλουν να νικήσουν τον κακό, αλλά δε μπόρεσαν τότε. Όλες οι γενιές που αγαπούν το Mario σήμερα και θέλουν να καταλάβουν το πώς ξεκίνησε. Πιστεύω πως αυτό μπορεί να τους ενώσει όλους.

Είναι επίσης μέρος του υπαρκτού πνεύματος αναβίωσης του retro και επιτέλους, η Nintendo προσφέρει κάτι προσιτό στους πάντες.

Το ενδιαφέρον είναι πως μπορούμε να παίξουμε μέσω HDMI, αλλά θα υπάρχουν διάφοροι τρόποι απεικόνισης – ένα mode που θα προσομοιώνει τη retro άισθηση των CRT τηλεοράσεων, θα υπάρχει ένα mode στην ανάλυση σύγχρονων τηλεοράσεων σε μορφή 4:3 και ένα pixel perfect mode που  θα απεικονίζει κάθε pixel ως ένα τετραγωνάκι, οπότε μπορείτε να απολαύσετε το παιχνίδι όπως θέλετε.

Ναι, θα υπάρχουν μόνιμα save points και instant temporary saves για να μπορείτε να συνεχίζετε το παιχνίδι σας κι αυτό θα ισχύει στο κάθε ένα από τα 30 παιχνίδια, οπότε μην ανησυχείτε για Passwords ή μήπως χρειαστεί να ξεκινήσετε από την αρχή…

Ευχαριστίες στους LuigiBlood και Nintendo Everything.

Η Nintendo μιλά για το NES Classic Edition

| Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων