Nintendo Next E3 coverage – Όλα τα τελευταία νέα και βίντεο από το Λος Άντζελες

17 Ιούν

E3,

Κι επειδή τα νέα συνεχίζουν να έρχονται, σας έχουμε ετοιμάσει μια πληθώρα από βίντεο και πληροφορίες από την Ε3, η οποία θα ανανεώνεται κάθε φορά που θα έχουμε κάτι νεότερο σχετικά με παιχνίδια τρίτων εταιριών, διάφορες ανακοινώσεις και βίντεο.

Μπορείτε να δείτε τις απόψεις της Nintendo σχετικά με την τεχνολογία VR καθώς και άλλες ενθαρρυντικές απόψεις της Nintendo σχετικά με το μέλλον, μια συνέντευξη του GameXplain σχετικά με το Paper Mario: Color Splash από τη Risa Tabata.

Δείτε μετά ένα νέο βίντεο με υλικό από το LEGO Star Wars: The Force Awakens, άλλο ένα για το LEGO Dimensions χάρη στο IGN πακέτο με ολοκαίνουρια στιγμιότυπα, μια συνέντευξη μαζί με ένα νέο βίντεο σχετικά με το Yooka-Laylee, νέο υλικό για το Bloodstained: Ritual of the Night χάρη στο Gamespot κι ένα trailer για το 7th Dragon III Code: VFD.

Ύστερα, υπάρχει ένα νέο βίντεο για το Gurumin 3D: A Monstrous Adventure, το οποίο επιτέλους θα κυκλοφορήσει για τις κονσόλες της Nintendo σε Αμερική και Ευρώπη το καλοκαίρι με τη μορφή eShop download, 9 απολαυστικά λεπτά από το Shantae: Half-Genie Hero,

Επίσης, μπορείτε να δείτε ένα παιχνίδι που συνδυάζει dungeon-crawling και first-person shooting από τη Milkstone Studios με τίτλο Ziggurat για το Wii U eShop, το οποίο αναμένεται στις 30 Ιουνίου για την Ευρώπη με αντίτιμο €15.

Άλλα Indie games για το Wii U που μπορείτε να παρακολουθήσετε είναι τα Hive Jump, Twin Robots.

Κι αν θέλετε να δείτε τι χάσατε από τη δεύτερη ημέρα του Nintendo Treehouse Live @E3, τότε χαμογελάστε! Η Nintendo ετοίμασε ένα βίντεο με όλο το οκτάωρο της δευτερης ημέρας!

Βρείτε τα όλα παρακάτω!

Lego Dimensions E3 shots

Πηγή 1, Πηγή 2, Πηγή 3, Πηγή 4, Πηγή 5

Nintendo Next E3 coverage – Όλα τα τελευταία νέα και βίντεο από το Λος Άντζελες

About The Author
-

Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

 • DimoSonic

  Zelda άμα το ΝΧ έχει πολλά παιχνίδια και 3rd party θα γίνει η secondary console μου.
  Κάτι άλλο ρε παιδιά, γιατί είμαι το μόνο μέλος του site που κάνει σχόλια ? 🙀

 • AkiraGr

  Πρώτον το NX δεν γνωρίζουμε ακόμα τι είναι. Πόσο μάλλον τι υποστήριξη θα έχει αλλά και πάλι αν είναι δευτερεύον κονσόλα για σένα τι σε απασχολεί αν έχει υποστήριξη από τρίτες εταιρίες;

  Προσωπικά αυτή την γενιά έμεινα μόνο με το 3DS και Wii U σαν πρωταρχικές κονσόλες και δεν είχα προσωπικά κανένα παράπονο διότι είμαι πλέον πιο συνειδητοποιημένος στα γούστα μου. Καταλαβαίνω όμως τις ελλείψεις σε ποικιλία τίτλων όπως αθλητικά και πρώτου προσώπου παιχνίδια που δυστυχώς είναι τα μόνα είδη που είναι δημοφιλή στο οικοσύστημα του PS και Xbox.

  Δεύτερον για τα σχόλια από ότι έχω καταλάβει απλά ο κόσμος δεν έχει την διάθεση να γράφει απόψεις όπου θα καταλήξουν σε ατέρμονες κόντρες.

  Συνήθως από αυτά που παρακολουθώ στο FB και γενικά σε διάφορα Fora είναι τραγική η κατάσταση και η “τοξικότητα” που κυριαρχεί σε επίπεδο “console war” ειδικά στην Ελλάδα που την σημερινή περίοδο διαπιστώνω τραγικά πράγματα για τα νέα παιδιά στην συμπεριφορά τους και στον τρόπο αλληλεπίδρασης στις διαπροσωπικές σχέσης μεταξύ τους.

  Αλλά καλό θα ήταν να κάνουμε εμείς οι συντάκτες την αρχή για να δημιουργήσουμε και ένα πιο φιλικό κλίμα.

  Τα σχόλια πάντως εξυπηρετούν για μια σύντομη παρατήρηση πάνω στο νέο και όχι σεντόνια όπως το δικό μου. 😛

  Anyway θα τα πούμε πιο αναλυτικά σε σχετικά άρθρα. Καλή συνέχεια.

  • DimoSonic

   Με απασχολεί διότι άμα δεν έχει δεν θα κάνει και πολλές πωλήσεις και θα καταλήξει ή ίδια η Nintendo να φτιάχνει 4 παιχνίδια το χρόνο με το ζόρι που εννοείται ότι δεν θα σου αρέσουν όλα και μία ντουζίνα αδιάφορα indies, επίσης αφού δεν τους νοιάζει η δύναμη γιατί να βγάλουν και άλλη κονσόλα ?

   • AkiraGr

    Επαναλαμβάνω τι σε απασχολεί άμα θα κάνει πωλήσεις άμα είναι δευτερεύον κονσόλα για σένα. Αφού και 4 παιχνίδια να βγάζει το χρόνο εσύ θα αφιερώνεις το περισσότερο χρόνο σε άλλο οικοσύστημα.

    Επίσης επειδή έχω διαπιστώσει ότι οι περισσότεροι νέοι παίχτες γενικά στην βιομηχανία δεν ενημερώνονται σωστά ή απλά παπαγαλίζουν ότι ακούνε. Είναι κουραστικό να ακούς τα ίδια ανυπόστατα πράγματα.

    Καινούργια κονσόλα βγάζει η Nintendo όχι λόγω δύναμης αλλά λόγω της εμπορικής αποτυχίας του Wii U. Δεν μπορεί πλέον το Wii U σαν κονσόλα να υποστηρίξει την παραγωγή των παιχνιδιών που γίνεται για αυτό.

    Επίσης την ενδιαφέρει να δημιουργήσει νέο κοινό και νέα παιχνίδια που θα εκμεταλλεύονται νέους τρόπους χειρισμού και αλληλεπίδρασης.

    Η διαφορά μεταξύ Nintendo και των άλλων δύο είναι πως σκέφτεται σαν δημιουργός πρώτα και μετά σαν έμπορας. Δυστυχώς αυτός ο τρόπος σκέψης με το Wii U της στοίχισε σε μερίδιο αγοράς μετά το πολύ επιτυχημένο εμπορικά Wii.

    Επιπλέον η Sony και Microsoft έχουν μπει σε ένα τρυπάκι που ακυρώνει όλο το οικοσύστημα κονσόλα για videoπαιχνίδια και βαδίζουν στην στρατηγική ενός κουτιού που θα συνδυάζει τα πάντα από την ψηφιακή διασκέδαση, π.χ ταινίες,παιχνίδια, μουσική, ψηφιακή διανομή με ετήσιες αναβαθμίσεις. Δεν τους ενδιαφέρει να δημιουργήσουν καινούργιους τρόπους διασκέδασης ή καινούργια είδη παιχνιδιών.

    Όπως έδειξε η τωρινή Ε3 2016 όλα τα παιχνίδια πλην μερικών εξαιρέσεων ήταν μεγάλες παραγωγές με ομογενοποιημένο gameplay. Τίποτα καινούργιο πέρα από συμβατικά κινηματογραφικά στερεότυπα.

    Αν σκεφτούμε πως οι περισσότεροι δυτικοί προσπαθούν να κάνουν το VR σοβαρή πλατφόρμα για τα videoπαιχνίδια δείχνουν πως δεν έχουν ιδέα για το περιεχόμενο που φτιάχνουν. Προσπαθούν να προσαρμόσουν ήδη υπάρχοντα μεγάλα franchise όπως το Batman Arkham και το Resident Evil στα στενά πλαίσια του VR χωρίς να έχουν να δείξουν μηχανισμούς που να λειτουργούν σωστά και να είναι ευχάριστα στον παίχτη.

    Κυνήγι εντυπώσεων και κινηματογραφικά trailers είναι απλά marketing, προσωπικά με ενδιαφέρει η ουσία που είναι τα παιχνίδια που θα αγοράσω να είναι διασκεδαστικά.

    Μπορεί να είμαι κυνικός πλέον λόγω της πολυετούς ενασχόλησης με τα videoπαιχνίδια αλλά παιχνίδια σαν το the Legend of Zelda: Breath of the Wild με κάνουν να αναθεωρώ τον κυνισμό μου και απλά αποδέχομαι πως τα γούστα μου απλά δεν είμαι mainstream.

    Δεν με ενθουσιάζει άλλο ένα Call of Duty, ούτε το επόμενο Zombie game 50093, ούτε το επόμενο first person shooter με τους ίδιους μηχανισμούς 20ετίας.

    Οι δυτική developers απλά αρμέγουν την ίδια αγελάδα εδώ και 15 χρόνια και δείχνει πως έχουν κουράσει την πλειοψηφία των έμπειρων παιχτών και τα παιχνίδια τους και δεν φέρνουν νέο κόσμο στην αγορά. Με αποτέλεσμα να έχουμε λιγότερα παιχνίδια κάθε χρόνο. Είδη παιχνιδιών να εξαφανίζονται διότι είναι είναι βιώσιμα σαν επένδυση στο σημερινό οικοσύστημα στις κονσόλες, αλλαγή οικονομικών μοντέλων που μας κάνουν να πληρώνουμε περισσότερα για λιγότερη αξία (DLC, ετήσιες κυκλοφορίες) και ταυτόχρονα marketing που ανταγωνίζεται για μια μικρή αγορά παιχτών που δημιουργεί ένα τοξικό κλίμα αντιπαλότητας μεταξύ τους. Πόσο μάλλον όταν τα περισσότερα παιχνίδια έχουν στόχο παίχτες στο ηλικιακό όριο των (15-35) χρόνων γένους αρσενικού.

    Η κατάσταση στην Ιαπωνία είναι ακόμα χειρότερη με την εσωτερική αγορά τους να είναι πλέον σε μεταβατικό στάδιο από τις κονσόλες στα κινητά. Όλες οι μεγάλες εκδότριες εταιρίες να στοχεύουν στο δυτικό κοινό και να αποτυγχάνουν με υψηλά κόστη που τους έχουν φέρει σε τραγική θέση στον παγκόσμιο ανταγωνισμό. Να εξαφανίζονται πολλά Ιαπωνικά franchise που κάποτε είχαν την απόλυτη δυναμική στο να πουλάνε κονσόλες όπως τα Resident Evil, Final Fantasy, Devil May Cry, Super Mario, The Legend of Zelda.

    Αν και η Nintendo δείχνει να έχει δυναμική με το σωστό marketing αλλά δυστυχώς μετά το θάνατο του Iwata την βλέπω χωρίς όραμα και κατεύθυνση και η απομόνωση στο επικοινωνιακό κομμάτι δείχνει πως έρχονται μεγάλες αλλαγές στην ίδια την εταιρία. Δεν ξέρω αν αυτές οι αλλαγές είναι προς τα δικά μας γούστα ή προς μια άλλη τελείως διαφορετική κατεύθυνση.

    Μέχρι την παρουσίαση του NX θα γνωρίζουμε περισσότερα.

    Ο Νοέμβρης είναι κοντά.

    • DimoSonic

     Σύμφωνω ειδικά στο σημείο με COD και zombies, αλλά δεν αντιγραφω κανενός την άποψη, εγώ απλά πιστεύω καλό είναι να κάνει πωλήσεις, δεν πιστεύω να θέλεις την Nintendo 3rd party σε μία ή δύο γενιές ?
     Και όταν λέω δεύτερη δεν εννοώ ότι θα παίρνω μόνο exclusives θα τζιμπαω που και που 3rd party π.χ το DQXI αν βγει στο ΝΧ θα πάρω αυτήν έκδοση.
     Μακάρι το ΝΧ να δεχτεί την υποστήριξη του GC

     • AkiraGr

      Προσωπικά θέλω την Nintendo να έχει όλα τα third party παιχνίδια, ανεξαρτήτου εταιρίας.

      Είμαι ήδη στο οικοσύστημα της Nintendo και δεν πρόκειται να αλλάξω οπότε καλό θα ήταν να καλύψει το NX όλα τα γούστα μου σε genres, RPGs, FPS, Sports, Fighting, Racings, Puzzle.

      Αλλά από ότι βλέπω οι τρίτες εταιρίες, ειδικά οι δυτικοί εκδότες, δεν υποστηρίζουν πλέον πολλά genres όποτε θα προτιμούσα η ίδια η Nintendo να αναλάβει ταλαντούχα στούντιο και να εκδίδει παιχνίδια από όλα τα είδη.

      Πρέπει να μπορεί πλέον να υποστηρίξει την κονσόλα της μόνη της με νέα παιχνίδια και να φροντίσει η ίδια να καλύψει τα κενά.

      Πλέον η αγορά δεν σηκώνει πάνω από μια κονσόλα, οπότε η Nintendo πρέπει να φροντίσει να είναι ανταγωνιστική.

      Επίσης δεν με ενδιαφέρουν οι προτάσεις από τους άλλους δύο εκτός από κάποια παιχνίδια που άνετα θα μπορούσαν να βγουν ακόμα και στο Wii U όπως το Scalebound και το Nier Automata και είναι παιχνίδια από τρίτες εταιρίες. Ευτυχώς το Scalebound θα βγει σε PC, αλλά δεν θέλω να αγοράσω Ps4 για το NieR, πόσο μάλλον όταν παιχνίδια όπως το Final Fantasy XV θεωρώ πως θα κυκλοφορήσει στο NX, όπως και το Dragon Quest XI.

      Μετά έχουμε παιχνίδια σαν το Ni-Oh και Shen Mue 3 και κάποια άλλα μου είναι τελείως άγνωστα και θα βγουν στο Wii U από indie στούντιο.

      Τέλος δεν θέλω σε καμία περίπτωση να μπω στην διαδικασία να πληρώνω συνδρομές για να παίζω online multiplayer. Δεν το ανέχομαι αυτό πλέον διότι είναι μεγάλη απατεωνιά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων