Η Nintendo σχολιάζει παραπάνω την καθυστέρηση των Fire Emblem και Animal Crossing mobile games

08 Σεπ
Η Nintendo σχολιάζει παραπάνω την καθυστέρηση των Fire Emblem και Animal Crossing mobile games

Με την ανακοίνωση του Super Mario Run χθες, μάθαμε επίσης ότι τα mobile games για Fire Emblem και Animal Crossing θα καθυστερήσουν και θα έρθουν κάπου ανάμεσα στο Δεκέμβρη, δηλαδή μετά την κυκλοφορία του Super Mario Run, και το τέλος Μαρτίου του 2017, αντί για αυτό το φθινόπωρο.

Η Nintendo σχολίασε λίγο περισσότερο την καθυστέρηση αυτή στο IGN, όπου ένας εκπρόσωπός της δήλωσε τα εξής:

Βασισμένοι σε διάφορους παράγοντες, αισθανθήκαμε περισσότερο ταιριαστό να κυκλοφορήσει το Super Mario Run πριν από τις δύο αυτές εφαρμογές. Οι τίτλοι μας Animal Crossing και Fire Emblem για κινητά θα κυκλοφορήσουν πριν από το τέλος του οικονομικού μας έτους, το οποίο τελειώνει στις 31 Μαρτίου 2017

Πηγή

Η Nintendo σχολιάζει παραπάνω την καθυστέρηση των Fire Emblem και Animal Crossing mobile games

| iOS/Android, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων