Το Nintendo Sound Selection προστέθηκε με Endings και Credits στο Ευρωπαϊκό Club της Nintendo

30 Αυγ

nintendo-sound-selection-club-nintendo-eu-656x328

 

Δεδομένου ότι το κλείσιμο του Club της Nintendo πλησιάζει, οι ανταμοιβές στο site έχουν ενημερωθεί με νέες ανταμοιβές, πράγμα που συμβαίνει σε τακτική βάση. Ακόμα ένα άλλο αντικείμενο προστέθηκε σήμερα, και σίγουρα θα είναι ένα καυτό προϊόν.

Τα μέλη του Club της Nintendo στην Ευρώπη μπορούν τώρα να παραγγείλουν το Nintendo Sound Selection – σε Endings και Credits για 3,000 αστέρια. Αυτό περιλαμβάνει μία συλλογή αποτελούμενη από 30 τραγούδια σε 2 CD με τους τίτλους αρχής και τέλους από την εποχή του NES σε όλη τη διαδρομή μέχρι το Wii U. Επίσης, έρχεται με ένα συνοδευτικό βιβλίο με σκληρό οπισθόφυλλο το οποίο έχει εκτενείς σημειώσεις στα Αγγλικά με Ιαπωνικό σχεδιασμό και στιγμιότυπα.

Παραγγελίες για την ανταμοιβή μπορείτε να γίνουν εδώ. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές επιπλέον φωτογραφίες.

 

Nintendo Sound Selection

 

Το Nintendo Sound Selection προστέθηκε με Endings και Credits στο Ευρωπαϊκό Club της Nintendo

About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων