Η Nintendo θέλει να κάνει το Super Mario Run προσιτό, αλλά και να αποτελεί πρόκληση για τους fans

12 Σεπ
Η Nintendo θέλει να κάνει το Super Mario Run προσιτό, αλλά και να αποτελεί πρόκληση για τους fans

Με το Super Mario Run η Nintendo θα προσπαθήσει να προσεκλύσει παίχτες οι οποίοι δεν είναι πλήρως εξοικειωμένοι με τα Mario παιχνίδια. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι θα λείπει η πρόκληση και για τους fans από παλιά.

O developer Shigeru Miyamoyto δεν αποκάλυψε το τι μπορούμε να περιμένουμε από τα επίπεδα του Super Mario Run που είναι προς το τέλος του παιχνιδιού. Είπε, ωστόσο, ότι οι fans του Mario δε θα πρέπει να ανησυχούν πιστεύοντας ότι θα φτάσουν εύκολα στον τερματισμό.

Οι δηλώσεις του Miyamoto

Μια μεγάλη αιχμή με το παιχνίδι αυτό είναι, ‘Πώς μπορούμε να φτιάξουμε ένα παιχνίδι στο οποίο οι άνθρωποι που δεν είναι καλοί στα games να μπορούν να παίξουν το παιχνίδι αυτό και να το ευχαριστηθούν;” Αλλά επίσης την ίδια στιγμή, φτιάχνουμε παιχνίδια Mario για πολύ καιρό, και ξέρουμε πώς να βάλουμε το στοιχείο της πρόκλησης μέσα σε αυτά. Αν είστε, λοιπόν, ένας Mario fan, δε νομίζω ότι πρέπει να σας ανησυχεί αυτό.

Φαίνεται, λοιπόν, πως η Nintendo ξεκινά δυνατά για ένα νέο τίτλο Mario. Παράλληλα, όλα δείχνουν ότι στο παιχνίδι θα δοθεί ή πρέπουσα προσοχή, ώστε αυτό να καταστεί εφάμιλλο ενός Super Mario Bros. Ο Miyamoto δήλωσε ξεκάθαρα ότι το παιχνίδι θα βοηθά τους casual mobile gamers, με σεβασμό, παράλληλα, στους παλιούς, σκληροπυρηνικούς φίλους του αγαπημένου μας υδραυλικού. Αναμένουμε, λοιπόν, τα αποτελέσματα.

Πηγή

Η Nintendo θέλει να κάνει το Super Mario Run προσιτό, αλλά και να αποτελεί πρόκληση για τους fans

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων