Ο Aonuma μας λέει για το πώς συνδέθηκε το Zelda: Twilight Princess με τη γυναίκα και το παιδί του

02 Μαρ

zelda-twilight-princess-hd-3-656x369

Το Nintendo Life είχε προσφάτως την ευκαιρία να μιλήσει με τον παραγωγό της σειράς Zelda, Eiji Aonuma σχετικά με το Twilight Princess HD. Όταν ερωτήθη τι είναι αυτό που κάνει το παιχνίδι σημαντικό στη σειρά και γιατί το αγαπάνε τόσο πολύ οι παίκτες, ο Aonuma αποφάσισε να μιλήσει για τις εμπειρίες που είχαν η σύζυγος και το παιδί του παίζοντας το παιχνίδι.

Ορίστε τι είπε

Αυτή είναι πολύ δύσκολη ερώτηση. Υπάρχουν πολλά και διάφορα πράγματα που κάνουν το Twilight Princess σημαντικό τίτλο και δεν έχω ξεκάθαρη απάντηση. Ωστόσο, υπήρξε κάτι πολύ προσωπικό που ξεχωρίζει. Μέχρι να κυκλοφορήσει η αρχική έκδοση, η σύζυγός μου δεν είχε κανένα ενδιαφέρον να παίξει τα παιχνίδια που είχα δημιουργήσει. Ξαφνικά όμως, χωρίς προτροπή εκ μέρους μου, έπαιξε όλο το Twilight Princess μαζί με το γιο μας, ο οποίος ήταν τριών χρονών τότε.

Τη ρώτησα γιατί αποφάσισε να το παίξει και απάντησε πως σκέφτηκε πως το παιχνίδι θα ήταν υπερβολικά δύσκολο να το παίξει μόνος του ο γιος μας, οπότε στην αρχή ήθελε να τον βοηθήσει στην αρχή. Πριν το καταλάβει όμως, ανακάλυψε πως ήθελε η ίδια να παίξει το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Πιστεύω πως ίσως το σκηνικό του παιχνιδιού ίσως έχει απήχηση σε κόσμο που κανονικά δε θα ενδιαφερόταν για τέτοιου είδους παιχνίδια.

Ακόμη κι ο γιος μου, που τότε φοβόταν πολύ τα Imp Poes πρόσφατα έπαιξε την έκδοση του Wii. Δε χρειάστηκε να τον ενθαρρύνω εγώ. Πιστεύω πως ίσως το παιχνίδι έχει κάτι που σε κάνει να θέλεις να το παίξεις ακόμη και τώρα, χωρίς να νιώθεις πως είναι απηρχαιωμένο. Κι αυτό πιστεύω πως ισχύει ακόμα περισσότερο με την HD version, όπου μπορείτε να δείτε το σκηνικό πολύ πιο ζωντανά. Ελπίζω όσοι έπαιξαν το αρχικό και όσοι δεν το έπαιξαν να μπορέσουν να απολαύσουν το ταξίδι τους στον κόσμο του παιχνιδιού. (Λυπάμαι λίγο που δεν είπα στο γιο μου πως αν περίμενε λίγο ακόμα, θα μπορούσε να παίξει την HD version, χαχα).

Πηγή 1Πηγή 2

Ο Aonuma μας λέει για το πώς συνδέθηκε το Zelda: Twilight Princess με τη γυναίκα και το παιδί του

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων