Ο Batman, η Telltale και το μέλλον στο Switch

16 Νοέ
Ο Batman, η Telltale και το μέλλον στο Switch

H Telltale έχει πει πολλά καλά λόγια για το Switch, και ο αντιπρόεδρος David Bowman, συνεχίζει την παράδοση.

Δείτε επίσης ένα σύγκριτικό βίντεο του Batman!

 

Τάδε έφη Bowman:

Πιστεύω πως η πλατφόρμα είναι υπέροχη: Οτιδήποτε επιτρέπει στον κόσμο να έχει φορητότητα και ευελιξία στο πώς και πού παίζουν, μας βρίσκει σύμφωνους. Είναι ένα πολύ cool και προσβάσιμο μηχάνημα. Επιτρέπει στον κόσμο να παίξει όπως θέλει, οπότε βγάζει απόλυτο νόημα να αναπτύξει η Telltale Games παιχνίδια για το μηχάνημα. Έχουμε παιχνίδια που έρχονται στο Switch για την ώρα. Παίρνουμε τον κατάλογο των παιχνιδιών μας και τα μεταφέρουμε ένα ένα. Όσο λειτουργεί ο memory profiler μας σε κάποιο παιχνίδι, θα το μεταφέρουμε και θα το ετοιμάσουμε για να μπορείτε να το παίξετε.

Τώρα, σχετικά με το ποιά παιχνίδια να περιμένουμε, ο Bowman είπε τα εξής:

Ο λόγος που δε μπορώ να απαντήσω εύκολα, είναι γιατί έχουμε περιορισμένο κόσμο στο κτίριο. Κάθε φορά που θέλουμε να πάρουμε ένα παιχνίδι μας για να το μεταφέρουμε σε μια νέα πλατφόρμα, χρειαζόμαστε χρόνο. Έχουμε τελειώσει το τεχνολογικό κομμάτι και τώρα αυτό μας παίρνει στο μέρος της παραγωγής. Στους ανθρώπους που πρέπει να αναδιαρθρώσουν το περιεχόμενο για να δουλεύει καλά στην πλατφόρμα. Τώρα δουλεύουν κι αυτό συμβαίνει ταυτόχρονα με τις εργασίες μας για νέα παιχνίδια στις παραδοσιακές πλατφόρμες. Οπότε είναι θέμα χρόνου. Πιστεύουμε στην πλατφόρμα, πιστεύουμε οτι είναι καλή και οτι έχει νοήμα, οικονομικά μιλώντας, να προσπαθήσουμε.

 

 

Batman: The Telltale Series – Switch vs. PS4

Το Batman: The Telltale Series έκανε το ντεμπούτο του στο Switch αυτή την εβδομάδα. Ρίξτε μια ματιά στο πώς είναι το παιχνίδι σε σύγκριση με την PS4 edition, στο βίντεο παρακάτω!

 

 

Πώς σας φαίνονται οι διαφορές;

 

 

 

 

Πηγή

Ο Batman, η Telltale και το μέλλον στο Switch

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων