Ο Δ.Σ. της Rebellion CEO συγχαίρει τη Nintendo

17 Μαρ

sniper-elite-4-656x369

Την περασμένη εβδομάδα, ο ιστότοπος Videogamer μίλησε με το Δ.Σ. της Rebellion,  Jason Kingsley σχετικά με τη Nintendo και το ΝΧ.

Ο Κingsley είχε μόνο καλά λόγια να πει για την εταιρία γενικότερα:

Η Nintendo είναι καταπληκτική. Είναι μια φανταστική εταιρία και τους λατρεύω. Πάντα νιώθω πως είναι πολύ εκκεντρικοί. Πάντα σκαρφίζονται απίστευτο υλισμικό. Ακόμα και το Virtual Boy ήταν συναρπαστικό την εποχή του κι ύστερα έχουμε το clamshell design των φορητών τους. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω αν θα στηρίξουμε όμως το ΝΧ. Ο μόνος τρόπος να απαντήσω σ’αυτό το ερώτημα είναι να μάθουμε ποιό είναι το μηχάνημα και θα δούμε. Πάντα αγαπούσα τη Νintendo, τα παιχνίδια και το υλισμικό της.

Όσο για το NX, ο Kingsley δεν έχει ιδέα για το τί είναι ακριβώς το σύστημα. Οπότε δε μπορεί να πει αν θα το στηρίξει μέχρι να βγουν κι άλλες πληροφορίες στην επιφάνεια, ωστόσο άφησε την πόρτα ανοιχτή στο ενδεχόμενο.

Για το ΝΧ δεν ξέρω περισσότερα από αυτά που γνωρίζετε κι εσείς. Αν είναι κάτι που θα τρέχει τα παιχνίδια μας κι όχι κάτι με κάτι σαν το balance board ή κάτι που δεν έχει καμία σχέση με αυτά που κάνουμε, τότε αν μπορούμε κι αν υπάρχει και η ζήτηση, θα θελήσουμε σίγουρα να το αξιοποιήσουμε.

Να σημειώσουμε πως ο κ. Kingsley ανέφερε πως το Sniper Elite V2 ήταν σχετικά επιτυχημενο στο Wii U παρόλο που μας ήρθε ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του στις άλλες πλατφόρμες.

Πηγή 1, Πηγή 2

Ο Δ.Σ. της Rebellion CEO συγχαίρει τη Nintendo

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων